Μάσκαρα, gel, σκιές και μολύβια: ο απόλυτος οδηγός αγορών για τέλεια φρύδια!

Με τόσο βομβαρδισμό πληροφόρησης που σου έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια με τα πυκνά, πλούσια, παχιά (και ένα σωρό άλλα επίθετα!) φρύδια έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι αν έχεις λεπτά φρύδια είναι σαν να κυκλοφορείς με περμανάντ στο κεφάλι. Τόσο ανενημέρωτη και out of fashion!

Αλλά, αλήθεια τώρα! Γιατί να πρέπει να αγχώνεσαι για τα λεπτά σου φρύδια όταν εκεί έξω υπάρχουν τόσο τέλεια προϊόντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κλέψεις το αποτέλεσμα; Και κάπως έτσι, δημιουργήσαμε για ΄σένα έναν ολοκληρωμένο οδηγό με όλα τα προϊόντα που θα σε κάνουν να γίνεις η Cara Delevingne στην θέση της Cara Delevingne.

Μάσκαρα, gel, σκιές και μολύβια: ποιο κάνει τι και τι να επιλέξεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες!


1. Διάφανη μάσκαρα φρυδιών
Αν έχεις την… ευλογία των πυκνών, σκουρόχρωμων και καλοσχηματισμένων φρυδιών ή αν θες απλώς να χτενίζεις τα φρύδια σου ανοδικά χωρίς απαραίτητα να τα κάνεις πιο bold τονίζοντας το σχήμα τους, η διάφανη μάσκαρα είναι ιδανική!
Διάφανη μάσκαρα για φρύδια και βλεφαρίδες, Brow & Lash Gel της The Body Shop

2. Mascara για τα φρύδια
Οι χρωματιστές μάσκαρα τονίζουν το χρώμα των φρυδιών σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο έντονα και τα χτενίζουν ανοδικά δίνοντας έτσι και πιο ανορθωμένο βλέμμα. Επίλεξε μάσκαρα αν έχεις ήδη πυκνά φρύδια και θέλεις να τονίσεις το χρώμα τους. Αν, όμως, τα φρύδια σου είναι πολύ σκούρα στο χρώμα τους απόφυγε να επιλέξεις μια μάσκαρα σε καφέ τόνο γιατί θα τα ξανοίξει.
Μάσκαρα Brow artist plumper, L’Oreal Paris, €7.45

3. Gel φρυδιών
Τα gel φρυδιών συνδυάζουν gel και κερί στην σύνθεσή τους γεγονός που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα. Μάλιστα, τα gel φρυδιών από την στιγμή που τα απλώνεις με το ειδικό κοφτό πινελάκι σημαίνει ότι μπορείς να χτίσεις σταδιακά το αποτέλεσμα και να δώσεις τόσο όσο έντονο εφέ θες εσύ στα φρύδια σου.
Waterproof Brow Fluidline Brow Gel Creme, MAC, €18.90

4. Σκιές φρυδιών
Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων κάνει τα φρύδια σου να δείχνουν έντονα, όχι όμως ψεύτικα! Που σημαίνει πως ακόμη κι αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμα ή πολύ λεπτά φρύδια μπορείς να τα κάνεις να δείχνουν πιο όμορφα χωρίς υπερβολές. Επιπλέον, οι περισσότερες σκιές φρυδιών έρχονται σε kits που έχουν μέσα τους όλα τα απαραίτητα για τέλεια φρύδια όπως πινέλα και τσιμπιδάκι φρυδιών κι έτσι τα έχεις όλα τακτοποιημένα σε ένα σημείο και δεν χρειάζεται να ψάχνεις στο βάθος της τσάντας σου!
How to: Δες εδώ πώς να χρησιμοποιείς σωστά τις σκιές φρυδιών!
Kit φρυδιών με σκιές Brow Zings της Benefit

5. Μολύβια φρυδιών
Τα μολύβια φρυδιών προσφέρουν την απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή αφού μπορείς να δουλέψεις το προϊόν τοπικά γεμίζοντας τα κενά στην βάση των φρυδιών. Επίσης, στα μολύβια φρυδιών θα βρεις πολλές αποχρώσεις και ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτά φρύδια αυτό το προϊόν είναι το ιδανικό. Προσοχή! Προσοχή! Το μοναδικό default ενός τέτοιου προϊόντος είναι να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά, που σημαίνει να μην σχηματίζεις μια οριζόντια γραμμή όπως αυτή που απλώνεις στα μάτια, αλλά μικρές και κάθετες σαν να ζωγραφίζεις τριχούλες.
How to: Δες εδώ πώς να βάφεις σωστά τα φρύδια σου όταν χρησιμοποιείς μολύβια φρυδιών!
Μολύβι Φρυδιών Beauty Is Life 01C Beige, €14.00.
Το ίδιο μολύβι μπορείς να το βρεις και σε πιο σκούρα απόχρωση με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up

And More