Με τι πλένει το πρόσωπό της το πρωί η Salma Hayek! PS: Εμάς μας έπεισε!

Σε μια από αυτές τις ερωτήσεις που γίνονται συχνά- πυκνά και είναι κάτι τύπου “πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 50 σου” χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η ερώτηση η αντανακλαστική μου απάντηση είναι Salma Hayek. Όχι πώς φαντάζομαι τον εαυτό μου αλλά πώς θα ήθελα να είμαι!

Η Salma Hayek, λοιπόν, έχει αυτή την επιδερμίδα και αυτό το sex appeal και μοιράστηκε μαζί μας μέσω των New York Times τα… αντικομφορμιστικά της beauty tips. Για αρχή: ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!

Όπως εξήγησε, η γιαγιά της της είχε πει να μην πλένει το πρόσωπό της το πρωί γιατί η επιδερμίδα ανανεώνεται φυσικά κατά την διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να πλένεις το πρόσωπό σου το πρωί, κάτι που επιβάλουν οι εταιρίες μόνο και μόνο για λόγους πωλήσεων.

“Ποτέ δεν πλένω το πρόσωπό μου το πρωί. Η γιαγιά μου μου έμαθε ότι κατά την διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αποκαθιστά ότι έχασε το πρωί. Επίσης, αν πλύνω σωστά το πρόσωπό μου το βράδυ, γιατί να είναι βρώμικο το πρωί όταν ξυπνήσω; Το κάνουν οι εταιρίες για να χρησιμοποιείς περισσότερα προϊόντα!”. Αντ’αυτού, η Salma Hayek χρησιμοποιεί το πρωί ένα προϊόν που α) μας ενθουσίασε β) ολοένα και πιο συχνά ακούμε γύρω μας να το χρησιμοποιούν κορίτσια με πολύ όμορφες επιδερμίδες. Ποιο είναι αυτό; “Ψεκάζω το πρόσωπό μου με ροδόνερο κάθε πρωί ώστε να ξυπνήσει ευχάριστα η επιδερμίδα μου!”.

Μερικά σχόλια πάνω σε αυτό: το ροδόνερο κοστίζει ελάχιστα ευρώ και μπορείς να το βρεις στο super market (yeap! Στο section για τα γλυκά!). Σύντομα θα σου έχουμε άρθρο με όλες τις ευεργετικές δράσεις του ροδόνερου και τις γνώμες ειδικών. Και τέλος, όσον αφορά το ερώτημα να πλένει κανείς το πρόσωπό του ή να μην το πλένει το πρωί: διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

And More