Μετά τον ήλιο τι; Τα 6 αγαπημένα μας after sun που θα σώσουν την επιδερμίδα μας!

Θυμήσου! Μετά από τόσες βουτιές και ηλιοθεραπεία η επιδερμίδα μας θέλει μόνο ένα πράγμα σε γενναίες δόσεις! ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ! Γι’ αυτό και όπως σου έχουμε ξαναπεί η αγορά ενός αντηλιακού είναι εξίσου σημαντική με την αγορά ενός after sun.

Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κοινό σου ενυδατικό γαλάκτωμα αντί για το after sun σου, ωστόσο τα after sun έχουν πιο εξειδικευμένη σύνθεση ώστε:
– Να θωρακίζουν την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες και την φθορά που προκαλεί ο ήλιος.
– Να ενυδατώνουν και να δροσίζουν σε βάθος, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από την αίσθηση καψίματος.

Κι ένα καλό tip: Αφού εντοπίσεις το αγαπημένο σου after sun παρακάτω, βαλ’το στο ψυγείο σου. Θα διπλασιάσεις την αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης μετά το ντους!



1. Garnier Ambre Solaire After Sun, €11.00
Το ολοκαίνουριο προϊόν του Ambre Solaire απλά θα προκαλέσει εθισμό σε κάθε γυναίκα! Με τη δροσερή υφή sorbet και το καλοκαιρινό του άρωμα, ποτέ η ενυδάτωση, η απαλότητα και η αναζωογόνηση δεν ήταν τόσο απολαυστικές! Μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας από το Ambre Solaire σε συνδυασμό με απίθανη απαλότητα χωρίς να κολλάει ή να έχει λιπαρή υφή: η απλή απόλαυση μιας επιδερμίδας που είναι απαλή, αναζωογονημένη και έτοιμη για «φάγωμα»!

2. Korres After Sun Cooling Yoguhrt, €14.95
Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση ψύχους, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα κι έχει μια όμορφη καλοκαιρινή μυρωδιά! Στα plus συμπεριέλαβε και το γεγονός ότι δεν κολλάει στην επιδερμίδα!

3. Sublime Sun After Sun, L’Oreal Paris, €11.00

Πλούσιο γαλάκτωμα επανόρθωσης που ξεδιψάει την επιδερμίδα και την κρατάει ενυδατωμένη για 24 ώρες! Έχει μια απαλή μυρωδιά που ντύνει την επιδερμίδα ενώ η ανάλαφρη υφή του δεν κολλάει στο δέρμα.

4. Tan Maximizer, Lancaster, €25.00
Η κρέμα Tan Maximizer είναι ιδανική για αποκατάσταση των βλαβών και επιμήκυνση του μαυρίσματος. Η σειρά Tan Maximizer περιλαμβάνει προϊόντα για μετά τον ήλιο, για το πρόσωπο και το σώμα. Τα μοντέρνα αυτά προϊόντα διαθέτουν προηγμένες φόρμουλες που αποκαθιστούν τον ιστό της επιδερμίδας, ενώ διατηρούν το θρυλικό μαύρισμα της Lancaster, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ενυδάτωση.

5. After Sun Face & Body Cream, Solene
Η ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος Solène για μετά τον ήλιο, με το εξελιγμένο σύστημα ενυδάτωσης Hydroviton Plus, ενυδατώνει την επιδερμίδα για 48 ώρες!
Χάρη στη σύνθεσή της, αποτελεί την ιδανική λύση για την αποκατάσταση της υγείας της επιδερμίδας, μετά από την έκθεση στη UV ακτινοβολία.
Το εξελιγμένο σύστημα ενυδάτωσης HydrovitonPlus, που προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση, αποτελεί έναν ειδικά μελετημένο συνδυασμό ισχυρών ενυδατικών παραγόντων (υαλουρονικό οξύ, φρουκτόζη, μαλτόζη, λακτικό οξύ, ουρία).
Bonus info: περιέχει το προηγμένο ενεργό συστατικό Symsitive, το οποίο προσφέρει άμεση ανακούφιση από το ερύθημα το τσούξιμο, που προκαλούνται από το ηλιακό έγκαυμα 1ου βαθμού. Στα φαρμακεία

6. After Sun Sol Janeiro, Sephora
Δροσιστικό after sun σώματος σε μορφή gel. Περιέχει στην σύνθεσή του καρύδα που μυρίζει υπέροχα ενώ χάρη στην υφή του απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να κολλάει.

And More