Παντρεύεσαι; Τι πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε στο μακιγιάζ σου (και δεν σου έχει πει ποτέ κανείς)!

Το μακιγιάζ σου είναι κάτι που σε απασχολεί έτσι κι αλλιώς. Εκτός αν δεν κάνεις μακιγιάζ και πολύ οπότε αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι να βρεις την τέλεια αντηλιακή με χρώμα (βλ. εμένα). Κράτησε τη λέξη αντηλιακή και συνεχίζω…

Όμως, είτε κάνεις μακιγιάζ είτε όχι, αν πρόκειται να ντυθείς νύφη το make up σου είναι κάτι που σε απασχολεί. Γιατί αυτή τη μέρα θέλεις να είσαι κούκλα και γιατί όλες αυτές οι φωτογραφίες που θα αποτυπώσουν μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σου θα σου μείνουν για πάντα.

Να, λοιπόν, ένα tip που πρέπει να ξέρεις (και που κανείς δεν σου είχε πει. Μέχρι σήμερα). Στο μακιγιάζ που θα σου κάνουν ή που θα κάνεις η ίδια στον εαυτό σου τσέκαρε οπωσδήποτε αν το foundation έχει SPF, δηλαδή αντηλιακά φίλτρα προστασίας. Ναι, το SPF είναι απαραίτητο γιατί μας προστατεύει από την φωτογήρανση αλλά μια μέρα σαν κι αυτή, πίστεψέ με, δεν το θες!

Το SPF περιέχει ανακλαστές φωτός που όταν “συνεργαστούν” με το φλας σε βγάζουν πάρα, πάρα πολύ λευκή. Αν δεν θέλεις, λοιπόν, στις photo του γάμου σου να δείχνεις σαν φάντασμα απόφυγε εντελώς το SPF (για μια μέρα έχεις την άδεια της beauty editor σου!) ή φόρεσε ένα make up με 10 maximum!

Διάβασε επίσης: Οι νύφες του καλοκαιριού! Τα 10 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο νυφικό σου μακιγιάζ!

Read More

And More