Ποιο είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε πριν πέσουμε για ύπνο; PS: Γιατί έρχεται καλοκαίρι και όλες θέλουμε να είμαστε αδύνατες!

Έφτασε πάλι αυτή η εποχή. Αυτή η εποχή που αν με ρωτάς είναι η αγαπημένη όλου του χρόνου. Εκτός… Εκτός από εκείνο το κομμάτι του “πρέπει να βγω στην παραλία και δεν είμαι καθόλου έτοιμη γι’αυτό”. Κι εκείνο το άλλο κομμάτι του “δεν πρέπει να ξεχαστώ και να αναπνεύσω γιατί θα φανεί η κοιλιά μου”.

Εκτός κι αν… Εκτός κι αν βάλεις στην ρουτίνα σου το σωστό προϊόν που δεν θα ξοδέψει καθόλου τον πολύτιμο χρόνο της πρωινής σου ρουτίνας και δεν θα χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες να στεγνώσει και να φορέσεις τα ρούχα σου, γιατί αυτό το προϊόν φοριέται μόνο το βράδυ! Ο λόγος για το απόλυτο must have αδυνατίσματος, Elancyl Slim Design Night, ένα επαναστατικό προϊόν για να απολαύσεις στο έπακρο και την δική σου πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου! Ας στο συστήσουμε!

Γιατί… “παχαίνουμε” το βράδυ;

Την ημέρα, υπό την επίδραση της κορτιζόλης, ορμόνης που βρίσκεται στο pic της, η εξάλειψη του λίπους ενεργοποιείται και η ΑΤΡ (καύσιμο των κυττάρων), προσφέρει στα λιποκύτταρα την απαραίτητη ενέργεια για να δραστηριοποιηθούν. Έτσι ενεργοποιείται η λιπόλυση. Τη νύχτα, όλα αλλάζουν. Χωρίς την ενέργεια που τους παρέχει η ATP, τα λιποκύτταρα «κοιμούνται»: ευνοείται η αποθήκευση των λιπιδίων και κατά συνέπεια ξεκινά η λιπογένεση.
Τα Εργαστήρια Elancyl δίνουν μια νέα απάντηση στην καταπολέμηση της επίμονης κυτταρίτιδας, για να δράσουν αποτελεσματικά στα θεμέλιά της κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ενώ εσύ κοιμόσουν, το σώμα σου αδυνάτιζε!

Το Elancyl Slim Design Night είναι ένα επαναστατικό προϊόν που σμιλεύει και “μαζεύει” το σώμα σου σε επτά νύχτες. Η σύνθεσή του στηρίζεται σε δύο μαγικά συστατικά- καινοτομίες, το σύμπλεγμα καφεϊνης 3D και το Booster Night GP4G. Πιο συγκεκριμένα:

– Το Booster night GP4G (πρόδρομο συστατικό της ATP) δραστηριοποιεί τη νυκτερινή λιπόλυση των λιποκυττάρων και διεγείρει τη διαδικασία αποδέσμευσης κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σκέψου πως είναι σαν κάποιος να ξυπνά συνεχώς τα λιποκύτταρα την στιγμή που αυτά θέλουν να απολαύσουν ένα βαθύ, χαλαρωτικό ύπνο!

– Το Σύμπλεγμα Καφεΐνης 3D είναι ένα σύμπλεγμα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού ικανό να δράσει αποτελεσματικά σε 3 διαστάσεις για ορατή λείανση του δέρματος. Εν συντομία, η καφεϊνη αποδεσμεύει τα λιπίδια, ο κισσός λειαίνει τους ιστούς και η σαλάσια λειτουργεί κατά της ακαμψίας του συνδετικού ιστού.

Elancyl Slim Design Night: φόρεσέ το με τις σωστές κινήσεις!

Για να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματα του Elancyl και να δεις το σώμα σου να αναδιαμορφώνεται σε επτά μέρες ακολούθησε τις κινήσεις μασάζ που βλέπεις παραπάνω και που σου περιγράφω παρακάτω. Έχουμε και λέμε, λοιπόν!

– Μετά το ντους, σε στεγνό δέρμα, ρίξε λίγη ποσότητα Slim Design Night στην παλάμη κάθε χεριού και πίεσε παράλληλα σε κάθε μηρό με τα χέρια με κινήσεις σταθερές, γρήγορές και ρυθμικές. Σχήματα 1 και 2
– Κάνε κυλιόμενα τσιμπήματα οριζόντια ή/και κάθετα στις προβληματικές περιοχές: στην εσωτερική πλευρά των γονάτων, στο επάνω μέρος των μηρών, στους γλουτούς και την κοιλιά. Σχήματα 3, 4 και 5

Κι επειδή τα επιστημονικά αποτελέσματα είναι πάντα πολύ καλύτερα από αυτά που μπορεί να σου πει η beauty editor σου, ιδού οι αριθμοί!

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
– Εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτoκαλιού από την 7η νύχτα
– Μείωση της κυτταρίτιδας από την 7η νύχτα (-10,7 %) και πιο εντατική από τη 10η νύχτα (-14,8%)


ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

– Σημαντική μείωση του όγκου των μηρών από τη 10η νύχτα και πιο εντατική από τη 28η νύχτα
– Μείωση της περιφέρειας των μηρών μετά από 28 νύχτες

ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
– Μείωση στα «ψωμάκια» (-30%)
– Αποτελεσματικότητα στις προβληματικές περιοχές

Ραντεβού στην παραλία!

And More