Πώς να κάνεις spa στο σπίτι σου!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να δείχνεις κούκλα. Αρκεί να αξιοποιήσεις τις ελεύθερες ώρες σου, τα προϊόντα που βρίσκονται στο ντουλάπι του μπάνιου σου και την μπανιέρα σου για να υποδεχθείς την επόμενη μέρα πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Αν, λοιπόν, σήμερα έμεινες σπίτι αξιοποίησε το χρόνο σου και κάνε στον εαυτό σου δώρο ένα spa με μηδενικά έξοδα!

1. Γέμισε τη μπανιέρα σου με ζεστό νερό (προσοχή, όχι πολύ ζεστό γιατί θα αφυδατώσεις το δέρμα σου), πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου, άλατα και αφρόλουτρο. Βυθίσου μέσα στο νερό, βάλε χαλαρωτική μουσική και χαλάρωσε για αρκετά λεπτά.

2. Τρίψε το σώμα σου με ένα τρίχινο σφουγγάρι. Έτσι, θα κάνεις απολέπιση χωρίς scrub και θα απομακρύνεις τις τοξίνες που έχουν συσωρευτεί στο δέρμα σου.

3. Παράλληλα, άπλωσε στο πρόσωπό σου μια πλούσια ενυδατική μάσκα και χαλάρωσε στο νερό παίρνοντας βαθιές ανάσες.

4. Κόψε δύο φέτες αγγούρι, κλείσε τα βλέφαρά σου και άσε τα μάτια σου να ξεκουραστούν.

5. Προτού βγεις ξέπλυνε με κρύο νερό το σώμα σου. Θα βοηθήσει στη σφριγηλότητά του.

6. Σκούπισε το σώμα σου με ταμποναριστές κινήσεις και άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα πλούσιας ενυδατικής κρέμας κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στα πόδια για να τα αποσυμφορήσεις.

Smart tip! Κράτησέ το!
Για να είναι το πρόσωπό σου πιο σφριγηλό, βάλε μια βαμβακερή πετσέτα στην κατάψυξη και σκούπισε το πρόσωπό σου όταν βγάλεις την μάσκα. Τέλειο tip που μπορείς να κάνεις συχνά και σε βάθος χρόνου να δεις το πρόσωπό σου πιο νεανικό.

And More