Πώς θα αποκτήσεις αυτά τα κυματιστά μαλλιά χωρίς να κάνεις τίποτα! Σχεδόν.

Όσα hairstyling κι αν περάσουν, όποιο μήκος μαλλιών κι αν έχουμε, τα beachwaves θα παραμένει το πιο επιθυμητό χτένισμα! Γιατί αυτή η κίνηση στα μαλλιά και το effortless που σου δίνουν τα beach waves είναι sexy.

Κράτησε τη λέξη effortless: κανένα από τα stylish κορίτσια που βλέπεις εκεί έξω με αυτά τα υπέροχα μαλλιά δεν ξύπνησε απλώς μια μέρα έχοντας αυτό το hair styling. Αντίθετα, αφιέρωσαν έστω κάποια λεπτά για να το πετύχουν: να βάλουν την πρέσα στη πρίζα, να χωρίσουν τα μαλλιά τους σε χοντρές τούφες κι έπειτα να τυλίγουν τούφες μαλλιών προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αν έχεις χρόνο στην διάθεσή σου ή απλώς διάθεση, αυτή η διαδικασία είναι… ανεκτή. Αν, όχι, όμως τι γίνεται; Συνέχισε…

Πώς θα αποκτήσεις τους τέλειους κυματισμούς χωρίς να κάνεις τίποτα!

Η αμερικάνικη Vogue έχει αυτή τη στήλη μέσα στο beauty όπου διάφορες διάσημες μας δείχνουν πώς προετοιμάζονται μέσα από το μπάνιο τους. Στο τελευταίο βίντεο η Candice Swaneopel μας δείχνει πετυχαίνει αυτά τα waves χωρίς να καταβάλει προσπάθεια μιας και… “I don’t have time for that kind of thing these days!”. Αυτό που κάνει, λοιπόν, είναι να χωρίζει τα μαλλιά της στην μέση και να πιάνει δύο knot- σινιόν προτού ξεκινήσει το μακιγιάζ της. Έπειτα, προχωράει στο μακιγιάζ και όταν τα αφήσει κάτω έχει αποκτήσει τους τέλειους κυματισμούς!

Στο βίντεο που γύρισε η Candice Swanepoel με την Vogue λέει αρχικά ότι τα μαλλιά της είναι ολόισια και πως με αυτό το tip γίνονται σπαστά. Η ίδια εδώ φαίνεται να μην χρησιμοποιεί κανένα προϊόν, αλλά για να έχεις εξασφαλισμένο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε οπωσδήποτε ένα slat spray, ένα σπρέι αλατόνερου. Μάλιστα, αν τα μαλλιά σου είναι ολόισια, μπορείς να κάνεις την διαδικασία από το προηγούμενο βράδυ και να λύσεις τα μαλλιά σου το επόμενο πρωί. Ο κυματισμός θα μείνει πιο σταθερός κατά την διάρκεια της ημέρας!

ΠΡΙΝ…

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ…

Τα αγαπημένα μας salt spray

Τα salt spray είναι εκείνα τα spray αλατόνερου (ξεκάθαρα!) που θα σε βοηθήσεις να έχεις αυτά τα κυματιστά μαλλιά. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: απλώς ψεκάζεις τα μαλλιά σου κι έπειτα κάνεις το tip με τα δύο σινιόν ή/και το Princess Leia χτένισμα. Προσοχή! Προσοχή! Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι για μπούκλες, πρέσα ή οποιοδήποτε άλλο θερμαντικό εργαλείο, θα πρέπει να βάλεις πρώτα αλατόνερο και έπειτα ένα προϊόν θερμοπροστασίας που θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μην φθαρούν από τον ζεστό αέρα και το συνεχές styling με θερμαντικά εργαλεία.

Eimi Ocean Spritz της Wella, €10.20

Bronze Goddess Summer Waves Salt Spray for Hair, Estee Lauder, €36.00. Πρόκειται για limited edition προϊόν που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, έχει τέλεια μυρωδιά και, ευτυχώς για εμάς, δεν έχει εξαντληθεί!

Aveda Texture Tonic, €29.00

Surf infusion spray, Bumble & Bumble, €15.50 (45ml). Πρόκειται για διφασικό ορό που περιέχει και λάδι έτσι ώστε να προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση και να τα διατηρεί απαλά.

Κάνε το tip της Drew Barrymore για κυματιστά μαλλιά!

Η Drew Barrymore έχει master στους τέλειους κυματισμούς. Μάλιστα, κατά το παρελθόν έχει μοιραστεί μαζί μας αυτό το τέλειο beauty tip στο οποίο λέει ότι δεν χρησιμοποιεί salt spray και δεν κάνει ψαλίδι. Βάζει απλώς στο προσώπό της το κλασικό face mist Evian (δεν αστειευόμαστε), φεύγει από το σπίτι και το αφήνει να κάνει τη δουλειά του! Στο ίδιο tip λέει πως να θέλεις extra κυματιστό- σγουρό αποτέλεσμα, μπορείς να χωρίσεις απλώς τα μαλλιά σου σε τούφες, να ψεκάσεις περισσότερη ποσότητα face mist σε κάθε τούφα κι έπειτα να πιέσεις μέσα στις παλάμες σου. Τόσο εύκολα!

Αλήθεια, εσύ έχεις κανένα tip για πανεύκολα, παν-εντυπωσιακά beach waves;

 

And More