Πώς θα έχεις λαμπερό πρόσωπο και στις διακοπές!

Επειδή δεν θέλεις να σε βρει το μέσο των διακοπών σου με αντιαισθητικά σπυράκια, κοκκινίλες ή δυσχρωμίες συγκεντρώσαμε όλα τα must που πρέπει να κάνεις πριν φτιάξεις καν βαλίτσες!

Καθαρές δουλειές!
Ένας καλός καθαρισμός προσώπου είναι το άλφα και το ωμέγα για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Είναι καλό να επενδύσεις σε ένα ραντεβού με την αισθητικό σου πριν τις διακοπές προκειμένου να προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα σου.

Στο σπίτι
Ο καθαρισμός προσώπου βοηθάει στο να απαλάξεις το δέρμα σου απο τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα και τις δυσχρωμίες. Κάνε έναν καθαρισμό μια εβδομάδα πριν τις διακοπές σου προκειμένου να προετοιμάσεις σωστά το δέρμα σου να δεχτεί την αντηλιακή προστασία, να μαυρίσει σωστά και να μην ξεφλουδίσει. Κέρδισε χρόνο και χρήμα κάνοντάς το μόνη στο σπίτι με τα σωστά προϊόντα.

Τα σωστά προϊόντα
Μην χρησιμοποιείς βαριά σαπούνια. Το προϊόν με το οποίο θα καθαρίσεις το πρόσωπό σου είναι καθοριστικός παράγοντας. Αν χρησιμοποιήσεις “σκληρό” σαπούνι ή αφρό καθαρισμού, μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σου και να του δώσει ξηρή και πολύ ματ όψη. Επένδυσε σε ένα gel καθαρισμού με κόκκους το οποίο θα καθαρίσει την επιδερμίδα σου απαλά. Οι κόκκοι θα κάνουν ελαφριά απολέπιση, θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα. Η επιδερμίδα σου θα μείνει καθαρή, ενυδατωμένη και λαμπερή.

Τονωτικές… ενέσεις!
Στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια τονωτική λοσιόν χωρίς οινόπνευμα. Η τονωτική λοσιόν, θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου και θα την απαλάξει απο τα άλατα και διάφορα άλλα συστατικά που υπάρχουν στο νερό τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου. Επίσης, ένα τέτοιο προϊόν εξισορροπει το PH της επιδερμίδας σου και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα του καθαρισμού, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στη μόλυνση απο το περιβάλλον.

Φυσικά, μην ξεχάσεις την ενυδάτωση! Τώρα το δέρμα σου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον ήλιο του νησιού και να μαυρίσει ομοιόμορφα.

And More