Ψάχνεις μια ενυδατική που να μην είναι λιπαρή; Μόλις τη βρήκες!

Το task η τέλεια ενυδατική δεν είναι καθόλου εύκολο! Γι’αυτό και κάθε φορά που ανακαλύπτουμε μια σπεύδουμε να μοιραστούμε το info μαζί σου!

Στην αγαπημένες-μας-ενυδατικές λίστα, λοιπόν, μόλις προστέθηκε και μια ακόμη. Και πρόκειται και για ολοκαίνουρια beauty άφιξη και συγκεκριμένα για την Biotherm Aquasource Everplump η οποία απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας ή γυαλάδα και με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί και ως η τέλεια βάση πριν απλώσεις το make up σου!

Όμως, πέρα από το γεγονός ότι δεν πρέπει να ανησυχείς αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, η συγκεκριμένη ενυδατική έχει και μερικά ακόμη πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα: αρκεί πολύ μικρή ποσότητα για να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου κι επιπλέον γεμίζει τις ρυτίδες της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να δείχνει πιο “γεμάτη” και σφριγηλή! Άρα είναι μια κρέμα που τα κάνει όλα αφού ενυδατώνει, γεμίζει τις ρυτίδες και η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή!


Πώς σου φαίνεται; Για να δεις το top 10 των ενυδατικών προσώπου που δεν γυαλίζουν και είναι ότι πρέπει για τις λιπαρές επιδερμίδες κάνε κλικ εδώ!

And More