Τι θα…. βαφτείς τις Απόκριες; 7 makeup tutorials με ότι έχεις στο νεσεσέρ σου!

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς και θα είμαι ειλικρινής μαζί σου: δεν μου αρέσουν οι Απόκριες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι γύρω μου ο κόσμος δεν ντύνεται ή ότι εσύ δεν θα το κάνεις. Εξάλλου, έχουμε μιλήσει χιλιάδες φορές μέσα από εδώ για τη δύναμη των αφορμών και πως από κάτι τέτοια “πιανόμαστε” για να ανέβει η διάθεσή μας και να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Κάνοντας focus στο θέμα μας: αν σκοπεύεις να ντυθείς κάτι ή αν αποφάσισες να ντυθείς κάτι την τελευταία στιγμή και δεν ξέρεις τι να σου πω ότι δεν χρειάζεσαι καν στολή! Το μακιγιάζ μπορεί να είναι μια στολή από μόνη της! Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα makeup tutorials που μας άρεσαν περισσότερο, που γίνονται εύκολα (ή, τουλάχιστον, πολύ πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που έχεις στο μυαλό σου) και, κυρίως, που γίνονται με πράγματα που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου. Απλώς διάλεξε!

Eleven από το Stranger Things: Είδα δύο ολόκληρες σεζόν από το Stranger Things σε σχεδόν δύο μέρες και η εμμονή μου με την Eleven δεν περιγράφεται. Αν ντυνόμουν κάτι, θα ντυνόμουν αυτό!

https://www.youtube.com/watch?v=gPh0DyGhj8c

Wonder Woman: Ναι, μπορείς να μεταμορφωθείς σε hot Αμαζόνα για μια μέρα. Τα βήματα είναι πολύ απλά. Ή, τουλάχιστον, έτσι φαίνεται να είναι!

Rihanna: είναι το αγαπημένο μας beauty icon και ναι, μπορείς να μεταμορφωθείς σε Rihanna αν ακολουθήσεις τα βήματα του Patrick Starrr που θα δεις παρακάτω. Επίσης, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το κορίτσι που θα δεις παρακάτω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η RIHANNA αλλά κλώνος της που ο Patrick Starrr εντόπισε στα social media.

Creepy clown: ας συμφωνήσουμε ότι δεν είναι όλοι οι clown δεν είναι creepy και ας συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν κάποια κορίτσια εκεί έξω που ίσως και να θέλουν να ντυθούν- βαφτούν έτσι!

Ελαφίνα: η απόδειξη ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα! Το κορίτσι παραπάνω είναι ίδιο με το κορίτσι παρακάτω και πρόκειται για την youtuber Emma Cervin.

Παγώνι: ο καιρός που θα χρησιμοποιήσεις τις πιο περίεργες αποχρώσεις από την παλέτα σου έφτασε!

Snapchat φίλτρο: εδώ ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος αλλά αν έχεις ταλέντο στο μακιγιάζ θα πρέπει να το δοκιμάσεις!

And More