To τέλειο γιορτινό κόκκινο κραγιόν για κάθε τόνο! Βρες το δικό σου!

Αυτή την περίοδο η επικοινωνία μου με τους make up artist είναι σχεδόν καθημερινή (μιλάω πιο συχνά στο τηλέφωνο μαζί τους από ό,τι με τον καλό μου!). Και πάντα υπάρχει η ίδια ερώτηση: “ποιο μακιγιάζ προτείνεις στις αναγνώστριες του TLIFE για τις γιορτές; Θα ήθελα μια πρόταση γρήγορη αλλά sexy λαμπερή για όλες μας!”. Η απάντηση που πήρα; Αλαβάστρινη επιδερμίδα, πολύ μάσκαρα και κόκκινα χείλη!

Όμως, όταν λέμε κόκκινα χείλη δεν εννοούμε ένα χρώμα ίδιο για όλες. Γιατί άλλο πρέπει να φορέσω εγώ που έχω σκούρα επιδερμίδα, άλλο μια γυναίκα με ανοιχτή, άλλο εσύ που είσαι ξανθιά κι άλλο εγώ που είμαι μελαχρινή. Ποιο ταιριάζει σε ποια; Ξαναμίλησα με τους αγαπημένους μου make up artist και ιδού οι ιδανικοί τόνοι για κάθε μία από εμάς!

Ανοιχτή επιδερμίδα

Τι κόκκινο να διαλέξω: Αν έχεις λευκή επιδερμίδα, είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν θα αναδείξει το καθαρό και λευκό σου δέρμα και θα σε κάνει να θυμίζεις κάτι από χιονάτη. Ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν με ελάχιστο ίσως πορτοκαλί είναι η τέλεια απόχρωση για σένα.
Το αγαπημένο μας: Sephora Rouge Red (€ 10.60)

Μπεζ επιδερμίδα

Τι κόκκινο να διαλέξω: Αν έχεις μπεζ επιδερμίδα που φαίνεται ελαφρώς bronze από τον ήλιο, σκούρα ξανθά μαλλιά και γκρι μάτια όπως η Lauren Conrad το τέλειο κραγιόν για σένα είναι ένα σκούρο με χρυσό.
Το αγαπημένο μας: Το συλλεκτικό κραγιόν του Lwren Scott για την Lancome (€ 29.96).

Μπεζ επιδερμίδα με πράσινα μάτια



Τι κόκκινο να διαλέξω:
Αν έχεις μπεζ επιδερμίδα και πράσινα μάτια επίλεξε ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν για να τα αναδείξεις. Και το χρώμα των ματιών σου και την καθαρότητα της επιδερμίδας σου!
Το αγαπημένο μας: Το Pro Long Wear Lipcreme, απόχρωση Good to Go της MAC.

Χρυσαφένια επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά

Τι κόκκινο να διαλέξω: Γυναίκες με χρυσαφένια επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά όπως η Andie MacDowel αναδεικνύονται ιδιαίτερα φορώντας κόκκινα/ κεραμιδί κραγιόν.
Το αγαπημένο μας: Το Rouge Volupte Perle no 103 Sparkling Pink, Υves Saint Laurent (€ 31.19).

Xρυσαφένια επιδερμίδα και ανοιχτά μαλλιά

Τι κόκκινο να διαλέξω: Αν έχεις τα χαρακτηριστικά της Chloe Sevigny πάρε ιδέες από το μακιγιάζ της. Ένα πορτοκαλί κραγιόν με ματ υφή μπορεί να φωτίσει όλο το πρόσωπό σου, αρκεί να το δοκιμάσεις!
Το αγαπημένο μας: Το Instant Smooth Crystal Lip Balm από την Clarins (€ 22.90)

Βronze/ ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Τι κόκκινο να διαλέξω: Οι σκούρες επιδερμίδες αναδεικνύονται πάντα από τις γλυκές ροζ αποχρώσεις. Όσον αφορά στην υφή τους, τα glossy και ιριδίζοντα κραγιόν κάνουν ένα πρόσωπο που δείχνει ηλιοκαμένο να μοιάζει και πιο sexy!
Το αγαπημένο μας: Το ρουζ Armani (€ 32.38)


And More