Το τέλειο κόλπο μακιγιάζ της Zendaya που της δίνει αυτή τη λαμπερή επιδερμίδα!

Να ένα τέλειο beauty tip που από την στιγμή που το διαβάσεις α) θα θες να το δοκιμάσεις asap β) θα το εφαρμόζεις εντατικά. Το tip έχει να κάνει με μακιγιάζ και σου δίνει την επιδερμίδα της Zendaya: αυτή την super λαμπερή επιδερμίδα όπως αυτή που αποκτάς μετά από τρεις μήνες διακοπών (καμιά μας δεν ξέρει πως είναι, αλλά μάλλον κάπως έτσι θα είναι!).

Το κόλπο της για No Make Up Make Up και super λαμπερό μακιγιάζ είναι να αναμειγνύει foundation με highlighter και να το περνάει ψηλά στα ζυγωματικά, στα κόκαλα των φρυδιών και όπου αλλού χρειάζεται να δώσει λάμψη και κάλυψη. Γενικότερα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, δεν φοράει foundation σε όλο το πρόσωπο και αυτό το trick της δίνει ένα απόλυτα υγιές πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι το Covergirl Queen Collection CC Cream και το Katy Kat Pearl+ Eyeshadow. Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά μπορείς πάντα να τα βρεις online.

Εναλλακτικά: εδώ εδώ πώς να κάνεις την τέλεια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς makeup όπως μας έδειξε η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, official makeup artist της MAC.

Read More

And More