Τρία καθόλου βαρετά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και στο γραφείο!

Υπάρχουν και εκείνα τα εργασιακά περιβάλλοντα με το αυστηρό dress code που δεν μπορείς να πηγαίνεις όπως θέλεις ντυμένη. Που δεν μπορείς καν να βάφεις τα νύχια σου για παράδειγμα μαύρα, γιατί να αυτό το χρώμα είναι πολύ extreme και απλώς δεν πρέπει γιατί το περιβάλλον που εργάζεσαι είναι αυστηρό.

Αν ταυτίζεσαι έστω και στο ελάχιστο με την παραπάνω πρόταση, συνέχισε να διαβάζεις. Ή καλύτερα, συνέχισε να διαβάζεις έτσι κι αλλιώς, γιατί εδώ σου έχουμε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις- ιδέες για mani κατευθείαν από το New York Fashion Week, που θα περάσουν και από την έγκριση του αφεντικού σου. Α! Και που δεν είναι καθόλου βαρετές.

Ιδέα no 1: Στον οίκο Tibi ο celebrity nail artist Jin Soon Choi δημιούργησε αυτά τα νύχια με nude- λευκή βάση και μικρές τελίτσες στον παράμεσο.

/

Ιδέα no 2: Στον οίκο Kate Spade η Deborah Lippmann χρησιμοποίησε δύο στρώσεις της απόχρωσης Amazing Grace και έκανε μια λεπτή, οριζόντια γραμμή με το βερνίκι Fade Black (το ίδιο trend μπορείς να το αντιγράψεις και με λεπτή ταινία. Α! Και το ξαναείδαμε πολύ στα Emmy Awards. Check εδώ λεπτομέρειες και How To.

/

Ιδέα no 3: Για την collection Public School η Alicia Torello δημιούργησε για την Maybelline το half moon manicure το οποίο έγινε με nude βερνίκι. Μια ιδέα που δείχνει πολύ, πολύ ωραία και σε πιο σκούρα βερνίκια όπως αυτό που σου είχαμε δείξει εδώ.

Λοιπόν, μήπως μόλις εντόπισες το επόμενό σου μανικιούρ; Και μήπως κάποια από εσάς αντιμετωπίζετε όντως αυτό το θέμα: πώς να βάψω τα νύχια σου στο γραφείο;

And More