Υπάρχουν κάποια κόλπα για να μαυρίσω περισσότερο και για… περισσότερο;

Q: Υπάρχουν κάποια tips που θα με βοηθήσουν να μαυρίσω περισσότερο και να διατηρήσω το μαύρισμά μου πολλές εβδομάδες μετά;

Α: Η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι sexy γι’ αυτό και όλες μας αναζητούμε τρόπους για να αποκτήσουμε το χρώμα που επιθυμούμε και να το διατηρήσουμε και επιστρέφοντας στην πόλη. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη χρήση των κατάλληλων προϊόντων. Μια φορά την εβδομάδα, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε διακοπές κάνε scrub με ένα εξειδικευμένο προϊόν απολέπισης ή χοντρό αλάτι και ελαιόλαδο. Φρόντισε μόνο, η επιδερμίδα σου να μην είναι ερεθισμένη ή κοκκινισμένη από τον ήλιο γιατί ενδέχεται να προκαλέσεις ερεθισμό. Με τον τρόπο αυτό αφαιρείς τα νεκρά κύτταρα και επιτρέπεις στα προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης που θα ακολουθήσουν μετά να δράσουν πιο σωστά.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό όσο κάνεις ντους να μην χρησιμοποιείς σφουγγάρι αλλά να απλώνεις το ενυδατικό αφρόλουτρο με τα χέρια σου.

Τέλος, επιστρέφοντας κάθε φορά από την παραλία μην απλώνεις μόνο το body lotion ή το after sun σώματος μόνο του αλλά ανάμειξέ το με το αγαπημένο σουself tan. Παράλληλα με το χρώμα που αποκτάς από τον ήλιο, “δανείζεσαι” και αυτό του προϊόντος. Plus: δεν κινδυνεύεις να εμφανίσεις λεκέδες, καθώς η επιδερμίδα σου θα είναι ήδη μαυρισμένη και όχι κατάλευκη, άρα οι δυσχρωμίες θα είναι σχεδόν αόρατες.

And More