Η Billie Eilish λανσάρει το πρώτο της άρωμα και είναι γλυκό με musk εσάνς

Η Billie Eilish στην τελευταία της εμφάνιση ήταν άλλος άνθρωπος. Με τη νέα της ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά και hairstyle που θυμίζει τις stars του old Hollywood σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την εικόνα που την είχε εγκλωβίσει όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη της. Και δεν είναι η μόνη θηλυκή λεπτομέρεια μιας γνωρίζουμε όλες την αδυναμία της στα πολύ μακριά νύχια με εξεζητημένα σχέδια που γίνονται θέμα συζήτησης κάθε φορά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Και τώρα έρχεται αν ακολουθήσει τις υπόλοιπες celebrities λανσάροντας το πρώτο της άρωμα. Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και πρόκειται για μια εσάνς που συνδυάζει το γλυκό musk με νότες από φρούτα και ξύλα. Στην ουσία ακολουθεί την μελαγχολική και μυστηριώδη προσωπικότητα της. Η βανίλια που επίσης περιέχει γίνεται ένα με το δέρμα ενώ tonka been και berries προσφέρουν μια έντονη αίσθηση δροσιάς. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Σύμφωνα με την Eilish, είναι αποκλειστικά και μόνο δική της ιδέα και δημιουργία. “Είχα αυτή την ιδέα εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Το δημιούργησα μόνη μου επειδή ήθελα να φοράω κάτι που δεν υφίσταται ακόμη” είπε η Billie. Το εμπνεύστηκε από τα ανθρώπινα σώματα και είχε στο μυαλό της τόσο αυτόν που το φορά όσο κι εκείνο που το μυρίζει. 

 

Read More

And More