Η Alexa Chung κάνει αυτό το κόλπο για την επιδερμίδα του σώματός της και θα το υιοθετήσουμε κι εμείς!

@code8

Η Alexa Chung είναι α) το πιο αγαπημένο μας icon β) το νέο πρόσωπο του brand Code8. Και με αφορμή την ανακοίνωση αυτή η ίδια έδωσε συνέντευξη στην Vogue μιλώντας για διάφορα beauty ζητήματα και δίνοντας tips που εφαρμόζει και η ίδια στην καθημερινότητά της. Το πιο αγαπημένο μας, ωστόσο, είναι το tip που έδωσε για την φροντίδα του σώματός της, ένα κόλπο το οποίο θα υιοθετήσουμε κι εμείς ειδικά τώρα το καλοκαίρι και σου εξασφαλίζει απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση.

“Παρακολουθούσα το Sex and The City όταν ήμουν 29 και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ενυδατώνω το σώμα μου γιατί το κάνει και η Carrie. Πριν από αυτό δεν έκανα τίποτα!”, είπε και συνέχισε: “Μια βούρτσα σώματος μου άλλαξε τη ζώή! Την λατρεύω, νομίζω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άλογο! Έπειτα αναμειγνύω μια οικονομική κρέμα σώματος όπως η Nivea ή η CeraVe με ένα ακριβό λάδι σώματος και το απλώνω σε όλο μου το σώμα. Είναι κάτι που κάνω κάθε βράδυ και κάθε πρωί!”.

Όταν η Alexa Chung μιλάει για την βούρτσα σώματος προφανώς και αναφέρεται στο dry brushing για το οποίο σου έχουμε γράψει πολλές φορές και πιο πρόσφατα εδώ. Αυτό που προσφέρει το dry brushing είναι να κάνει απολέπιση στην επιδερμίδα σου αλλά και να διώχνει τις τοξίνες προς τους λεμφαδένες- εργοστάσια καθαρισμού των… τοξινών (με πολύ απλά λόγια! Εμείς το κάνουμε ήδη εδώ και καιρό και μόλις αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε και το trick με την ενυδατική και το λάδι σώματος.

Αλήθεια, εσύ πώς περιποιείται το σώμα σου; Δώσε μας ιδέες!

 

Read More

And More