I am a nose! Αυτό το φιλμ με τον δημιουργό αρωμάτων του οίκου Chanel, Olivier Polge, είναι ότι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Δεν είχαμε ποτέ την παραμικρή αμφιβολία ότι ο οίκος Chanel έχει τον πήχη τόσο ανεβασμένο όσο κανείς και πως οτιδήποτε φέρει την υπογραφή του είναι υ-πέ-ρο-χο! Αλλά να που ο εχθρός του υπέροχου είναι το… υπεροχότατο και ο οίκος σε καθετί νέο που κάνει να ανεβάζει τον πήχη και κάμποσο ακόμα τη φορά.

Πάρε για παράδειγμα τα αρώματά του: την στιγμή που πιστεύεις ότι έχεις βρει το signature Chanel άρωμά σου έρχεται ένα ακόμη πιο υπέροχο και αλλάζεις γνώμη. Στην δική μου περίπτωση αυτό συνέβη μόλις με το Gabrielle Chanel και το Gabrielle Chanel Essence (δεν ξέρω ποιο μου έχει κλέψει την καρδιά πιο πολύ). Υπεύθυνος και στις δύο περιπτώσεις είναι ο Olivier Polge, αρωματοποιός ή, όπως αλλιώς λέμε, η μύτη του οίκου.

Με τον πατέρα του να είναι στην ίδια θέση όταν ο Olivier Polge ήταν τεσσάρων ήταν θέμα… γονιδιακό να αναλάβει τα ηνία! Στο film που ακολουθεί με τον τίτλο “I am a nose” ο ίδιος μας κάνει ένα σύντομο review σε όλα εκείνα που νιώθει από αυτή την θέση ισχύος.

Πάτησε play γιατί έχει απίστευτο ενδιαφέρον. Ειδικά το σημείο όπου ο ίδιος εξομολογείται στον πατέρα του ότι θέλει να γίνει αρωματοποιός και εκείνος του απαντά πως είναι μια κακή ιδέα!

Last chance info: είχα την τεράστια τιμή να γνωρίσω τον Olivier Polge σε ένα ταξίδι μου με τον οίκο στην Deauville. Εδώ μπορείς να διαβάσεις την συνέντευξή του. 

 

Read More

And More