Η Amber Rose έκανε με τον γιο της πεντικιούρ! Τι λες;

Η Amber Rose έκανε με τον γιο της πεντικιούρ! Τι λες; | tlife.gr

Όλες έχουμε αντιμετωπίσει εκείνα τα δευτερόλεπτα αμηχανίας. Εκείνα τα δευτερόλεπτα που έχουμε κλείσει ραντεβού για μανικιούρ και μας ρωτάνε «τι χρώμα θα τα βάψουμε». Λοιπόν, ο γιος της Amber Rose όχι μόνο πήγε αποφασισμένος για πεντικιούρ αλλά ήξερε ακριβώς και τι χρώμα θα βάψει τα νύχια του. Πορτοκαλί είπε!


Ο διάλογος ανάμεσα στην Amber Rose και τον τρίχρονο γιο της ξεκινά κάπως έτσι: «Αγάπη μου, είσαι ενθουσιασμένος που θα βάψεις τα νύχια σου;» και ο μικρός απαντά «Ναιιιι!» γεμάτος πραγματικό ενθουσιασμό. Αμέσως μετά εκείνη του λέει: «Θα είναι πολύ cool! Λοιπόν, τι χρώμα θα τα βάψεις;» και εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά πορτοκαλί σαν της κολοκύθας.

Στο βίντεο που ανέβασε η Amber Rose έγραψε: «Ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να ζωγραφίζουν, να βάφουν, να είναι δημιουργικά. Λοιπόν, γιατί να τα εμποδίζουμε όταν θέλουν να εκφραστούν σε κάθε επίπεδο; Λοιπόν, μη δίνετε σημασία στην κοινωνία και τα κλισέ και αφήστε τα παιδιά σας να είναι χαρούμενα!».

Βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το post είχε χιλιάδες σχόλια με άλλους που δήλωναν υπέρχ και άλλους που ήταν τόσο κατά ώστε να γράφουν πως θα την κάνουν unfollow. Η δική σου θέση ποια είναι; Με άλλα λόγια: θα άφηνες τον γιο σου να βάψει τα νύχια του; Έχουμε poll παρακάτω!

READ more