Site icon TLIFE

Η Angelina Jolie είναι ξανθιά!

SANTA MONICA, LOS ANGELES, CA, USA - JANUARY 11: 23rd Annual Critics' Choice Awards held at Barker Hangar on January 11, 2018 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News) Pictured: Angelina Jolie,Angelina Jolie Gal Gadot Patty Jenkins Gisele Schmidt Gary Oldman Greta Gerwig Guillermo del Toro Joe Keery Kaley Cuoco Karl Cook Kumail Nanjiani Emily V. Gordon Laura Dern Loung Ung Margot Robbie Ref: SPL1645361 110118 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights

Girl, Interrupted, Life or Something Like It και Salt: όλες οι παραπάνω ταινίες έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εχμ, δυο. Γιατί σε όλες τις παραπάνω ταινίες πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie και γιατί σε όλες τις παραπάνω η Angelina Jolie είναι ξανθιά. Οπότε, αυτή η εκδοχή της δεν μας είναι καθόλου ξένη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παραπάνω η Angelina Jolie στο Life or Something Like It

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Angelina επιστρέφει σε ότι μας είναι ήδη οικείο και αυτό για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, το Come Away. Το νέο της look μας έγινε γνωστό μέσα από το instagram και από μια ομαδική selfie που ανέβασαν οι συντελεστές της ταινίας.

Το πιθανότερο είναι ότι μιλάμε για περούκα η οποία είναι μάλιστα έτοιμη και χτενισμένη σε ένα βικτοριανό look. H ίδια, πάντως, έχει δηλώσει πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι της αρέσει να παίρνει beauty ρίσκα! “Ορκίζομαι ότι όταν ήμουν μικρή είχα τις beauty στιγμές μου και μου άρεσε πολύ να παίρνω το makeup και να το απλώνω σε όλο μου το πρόσωπο, αλλά ήμουν περισσότερο tomboy! Και λίγο αργότερα μου άρεσε το punk. Στις μέρες μας είναι πολύ συνηθισμένο να βάφει τα μαλλιά του κανείς μπλε, ας πούμε. Στις μέρες μου τα ξάνοιγες και τα έβαφες με κανονικό μαρκαδόρο!”.

Πίσω στην ταινία: αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής της ημερομηνία ξέρουμε πως η προβολή της θα γίνει του χρόνου. Επίσης, σε αυτή την ταινία φανταστίας η Angelina Jolie υποδύεται την Rose, την μητέρα των δύο βασικών χαρακτήρων.

© 2024 tlife.gr