Η Anne Hathaway έβαψε τα μαλλιά της ένα χρώμα που δεν το περιμέναμε!

Στο μυαλό μου η Anne Hathaway δεν είναι καθόλου hair chameleon. Γιατί μια ζωή την θυμάμαι με εκείνα τα μεσαίου μήκους μαλλιά και αυτό το καστανό χρώμα. Αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο δικό σου το μυαλό, πρέπει να σου πω ότι κι εγώ κι εσύ αδικούμε κατάφορα την Anne Hathaway η οποία έχει κάνει τις μεγαλύτερες και πιο extreme αλλαγές για χάρη ενός ρόλου με κορυφαία την στιγμή που ξύρισε τα μαλλιά της στο Les Miserables!

Και τώρα, έρχεται μια δεύτερη, επίσης πολύ μεγάλη αλλαγή η οποία γίνεται όχι στο μήκος αλλά στο χρώμα των μαλλιών της. Αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, η Anne Hathaway βρίσκεται στα γυρίσματα για την ταινία The Last Thing He Wanted και μόλις έγινε κοκκινομάλλα!

Στην ταινία, η ίδια υποδύεται την Elena McMahon, δημοσιογράφο της Washington Post και προφανώς αυτή της η αλλαγή εξυπηρετεί με έναν τρόπο τον ρόλο αυτό. Πάντως, η Anne Hathaway έχει αποδείξει ότι θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για τις ανάγκες ενός ρόλου και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της τελικά, δεν είναι κάτι σε σχέση με όλα όσα έχει τολμήσει κατά το παρελθόν.

Τι λες;

Read More

And More