Η αντίδραση της Jane Fonda όταν άρχισαν να της μιλάνε για τις πλαστικές! Είμαστε τοοοοσο μαζί της!

Μια γυναίκα προσδιορίζεται από πολλά πράγματα. Από την θέση που έχει στην κοινωνία, από την οικογένειά της, την καριέρα της, τόσο πόσο αγωνίζεται καθημερινά, την αγάπη που δίνει, την αγάπη που παίρνει. Μια γυναίκα προσδιορίζεται από πολλά πράγματα αλλά όχι το λίγο ή το πολύ που μπορεί να έχει πειράξει το πρόσωπό της. Αυτό είναι άκομψο και να το συζητάει κανείς…

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Jane Fonda εμφανίστηκε στα Emmy Awards με ένα super μακρύ ponytail και σχολιάστηκε. Η Jane Fonda που έχει κερδίσει δύο Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες σχολιάστηκε για το ponytail της.

Η 79χρονη ηθοποιός που έτσι κι αλλιώς λατρεύαμε, αλλά να που τώρα έχουμε έναν λόγο παραπάνω, εμφανίστηκε στο νέο βραδινό show του NBC Today και ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Megyn Kelly με έναν έμμεσο τρόπο για τις πλαστικές επεμβάσεις που ακούγεται πως έχει κάνει. Ο διάλογος ήταν κάπως έτσι:

“Είσαι παράδειγμα για όλους για το πώς να μεγαλώνεις όμορφια, με δύναμη και χωρίς να απολογείσαι για την εμφάνισή σου. Έχεις παραδεχτεί ότι “έχεις κάνει δουλειά” με το πρόσωπό σου και μπράβο σου! Είσαι κούκλα! Έχω διαβάσει πως έχεις πει ότι δεν είσαι περήφανη που παραδέχτηκες ότι έχεις κάνει κάτι στο πρόσωπό σου. Γιατί όχι;”, της είπε η παρουσιάστρια και η Jane Fonda απάντησε: “Σοβαρά τώρα; Θέλετε να μιλήσουμε για αυτό τώρα; Καλή συμπεριφορά, καλή στάση σώματος. Αλλά καλύτερα να μιλήσουμε γιατί αγαπώ αυτή την ταινία,. το Our Souls at Night, παρά για τις πλαστικές επεμβάσεις μου!”.

Πάτησε play παρακάτω για να δεις το βίντεο…

Λοιπόν, τι λες; Ήταν η Jane Fonda αγενής ή δεν φέρνεις ποτέ μια κυρία σε τόσο δύσκολη θέση; Ας το συζητήσουμε!

Read More

And More