Η Ariana Grande μόλις έδωσε στο ponytail της ένα 60’s twist!

Είναι κάποια πράγματα που είναι δεδομένα όπως, όλοι αγχωνόμαστε πως θα βάλουμε το αυτοκίνητο στο καράβι, πάντα μελαγχολούμε όταν γυρνάμε από διακοπές (ευτυχώς οι περισσότεροι τώρα φεύγουμε) και η Ariana Grande έχει κοτσίδα.

Το τελευταίο μπορεί να είναι εκ πρώτης άσχετο αλλά στην πραγματικότητα είναι απόλυτα σχετικό: γιατί είναι δεδομένο ότι κάθε μέρα η Ariana Grande θα πιάσει τα μαλλιά της κοτσίδα αλλά να που εδώ και λίγο καιρό το κάνει κάπως διαφορετικά, με μια πιο 60’s διάθεση!

Στις 2 Αυγούστου η Ariana Grande θα κυκλοφορήσει το επίσημο video clip για το νέο της τραγούδι με τίτλο Boyfriend και φαίνεται πως για αυτό το βίντεο κλιπ επέλεξε και ένα ολοκαίνουργιο hair look. Το χαρακτηριστικό ponytail της, λοιπόν, είναι επίσης στην κορυφή αλλά α) με περισσότερο όγκο και β) δύο τούφες που πέφτουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό της. Το συγκεκριμένο χτένισμα λέγεται bouffant, έχει 60’s καταβολές και ολοκληρώνεται από παστέλ σκιά και μακριά λευκά νύχια.

Πώς σου φαίνεται το look και ποιο από τα δύο ponytail προτιμάς; Το κλασικό της Ariana Grande ή το νέο με την 60’s διάθεση;

Read More

And More