Η Ashley Benson μόλις απέκτησε τα πιο cool μαλλιά που θα θέλεις κι εσύ!

Μπορεί η Ashley Benson να σου είναι αδιάφορη αλλά τα μαλλιά της είναι πολύ, πολύ ενδιαφέροντα και θα σε ενθουσιάσουν. Μαντεύεις ποια μπορεί να είναι αυτά τα νέα μαλλιά;

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο κοντό καρέ το οποίο δεν είναι ακριβώς αποτέλεσμα κουρέματος αλλά μιας κίνησης ματ που εκείνη και ο κομμωτής της, Marc Mena, αποφάσισαν να κάνουν: να βγάλουν τα extensions!

Η ηθοποιός, λοιπόν, πέρασε από την φάση Άλφα στην φάση Βήτα (βλ. πάνω και κάτω φωτό) χωρίς να μπει ψαλίδι! Σύμφωνα, μάλιστα, με τον προσωπικό της hair stylist, αυτή δεν ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αλλά αποτέλεσμα ενός μακροπρόθεσμου πλάνου που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο. Όσο για την ηθοποιό, ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα που το έδειξε με όλους τους πιθανούς τρόπους στα insta stories της: “Αυτή είναι η πρώτη φορά σε οοοοολη μου τη ζωή που δεν έχω extensions στα μαλλιά μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!”, είπε η ίδια.

Ωστόσο, η Ashley Benson δεν είναι η μοναδική διάσημη που αποφάσισε να υιοθετήσει πιο κοντά μήκη για τις γιορτές. Προηγήθηκε η Jennifer Lopez ενώ λίγες μέρες πριν η Zoë Kravitz έκανε pixie cut.

Αν, λοιπόν, οι γιορτές θέλεις να σε βρουν με ένα ολοκαίνουργιο hair look, ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!

 

Read More

And More