Η Avon συνεργάζεται με το νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός”. Κλείσε ραντεβού για δωρεάν δερματολογικό έλεγχο!

Ναι, μας αρέσει να καθόμαστε με τις ώρες στην θάλασσα! Και ναι, η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι sexy και τη θέλουμε! Πόσο, όμως, ασφαλή είναι όλα αυτά; Υπάρχουν τρόποι και να μαυρίσουμε και να είμαστε ασφαλείς κάτω από τον ήλιο; Δεν σου έχω τώρα τις απαντήσεις! Στις έχει, όμως, η Avon και μπορείς να ενημερωθείς από κοντά!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Avon συνεργάζεται φέτος με με το Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών Ανδρέας Συγγρός! Και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας έχουν δρομολογηθεί κάποιες εκδηλώσεις τις οποίες πρέπει να σημειώσεις στην ατζέντα σου!

Η ενημέρωση του κοινού θα πραγματοποιηθεί με ενέργειες που θα γίνουν στην Πλατεία Συντάγματος από τις 10 έως και τις 16 Ιουνίου (ώρες 10.00 – 20.30 καθημερινές και 10.00 – 16.00 Σαββ/κο ) και στο Περιστέρι στον Πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως από τις 12 έως και τις 14 Ιουνίου (ώρες 10.00 – 20.30).

Κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις και να επικοινωνήσεις με δερματολόγους, να λύσεις τις απορίες σου σχετικά με την έκθεση στον ήλιο, να λάβεις έντυπα με οδηγίες για την καλύτερη προστασία από τον ήλιο και (surprise! surprise!) να κλείσεις ραντεβού για δωρεάν δερματολογικό έλεγχο!

Read More

And More