Η Bella Hadid έγινε ξανθιά!

Η Bella Hadid ανήκει σε εκείνη την σπάνια μερίδα γυναικών που γεννήθηκαν κατάξανθες και έβαψαν τα μαλλιά τους καστανά. Και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της, ο λόγος που το έκανε ήταν για να μην την συγκρίνουν με την αδερφή της, Gigi Hadid αφού και οι δυο τους κάνουν την ίδια δουλειά.

Αλλά να που το ξανθό είναι ένα χρώμα που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς κι έτσι η Bella Hadid χρόνια μετά επέστρεψε στις ρίζες της! Σε stories που ανέβασε λίγες ώρες πριν φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι πλέον ξανθιά και όχι μόνο αυτό: τα μαλλιά της είναι σγουρά! Όπως φαίνεται, όμως, αυτό το χρώμα είναι κάτι που έχει επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό, αφού στις Κάννες τα μαλλιά της είχαν ένα καστανό ανοιχτό χρώμα το οποίο, προφανώς, όσο πάει και ανοίγει!

Πώς σου φαίνεται με αυτά τα μαλλιά; Πώς την προτιμάς; Ας συμφωνήσουμε όλες ότι καμία μας που θα ήταν φυσική ξανθιά δεν θα πείραζε ούτε τρίχα από τα μαλλιά της και  πως αυτό αντικατοπτρίζει απόλυτα την γυναικεία ψυχολογία: θέλουμε αυτό που δεν έχουμε!

 

Read More

And More