Site icon TLIFE

Η Britney Spears αποφάσισε να σταματήσει να βάφεται!

Celebrities attend the Pre-Grammy Gala and Salute to Industry Icons held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California, USA. Pictured: Britney Spears,Britney Spears Jennifer Hudson Nancy Pelosi Halsey Lido Paula Abdul Paris Jackson Lena Dunham Jack Antonoff Lorde Kourtney Kardashian Kris Jenner Andra Day Zayn Malik Rita Ora Jessie J Joel Madden Wiz Khalifa Amber Rose Rachel Platten Nicole Scherzinger Debra L. Lee Chance The Rapper Elle King Mary J. Blige Kathy Griffin Beverly Johnson Ref: SPL1440716 110217 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Αν η Britney Spears κατάφερε να επιβιώσει στα 90’s τα πάντα είναι πιθανά! Όπως το να ξυπνήσει μια μέρα και να αποφασίσει ότι βαρέθηκε να κάνει μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον αποφάσισε να κινηθεί στην no makeup λογική. Βεβαίως, όλο αυτό επικοινωνήθηκε με μια φωτογραφία στην οποία είχε δύο- τρεις στρώσεις μάσκαρα σε κάθε βλεφαρίδα!

“Μετά από όλα αυτό το διάστημα στη ζωή μου τώρα μαθαίνω ότι το no makeup είναι ο τρόπος που θέλω να κινηθώ στο εξής… Εννοώ, λίγο makeup έχει πάντα πλάκα αλλά μετά από τόσες ώρες που έχω ξοδέψει για να μου φτιάχνουν τα μαλλιά μου και να μου κάνουν μακιγιάζ έτσι ώστε να δείχνω αψεγάδιαστη πιστεύω πως το φυσικό μακιγιάζ είναι πολύ καλύτερο για μένα… Σε κάνει να δείχνεις πολύ μικρότερη και πολύ, πολύ καλύτερη! PS: Να, ξέρω ότι φοράω μάσκαρα εδώ!”, έγραψε η Britney Spears κάτω από μια από τις πολλές selfie που μοιράστηκε με τους followers της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα μέσα από την εμφάνισή της και τις επιλογές που κάνει! Πριν δύο μήνες περίπου είχε πει πως οι αφέλειές της την έκαναν να νιώθει ασφάλεια! Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: “Σταμάτησα να έχω αφέλειες στην τρίτη τάξη και το θυμάμαι σαν να ήταν χθες… Ήταν τεράστιο θέμα να «εκθέτεις» το μέτωπό σου! Μόνο οι όμορφοι άνθρωποι στο Νότο μπορούσαν να το κάνουν αυτό και ποτέ δεν ένιωθα αρκετά όμορφη για να το τολμήσω”. Εδώ μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη την δήλωση που είχε κάνει τότε, αλλά εν τω μεταξύ θα ήθελα να εστιάσουμε στο εξής: μήπως η Britney Spears αδικεί τον εαυτό της με όλες αυτές τις δηλώσεις. Μήπως πρέπει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της; Στο κάτω- κάτω… it’s Britney b***!

 

© 2024 tlife.gr