Η Cara Delevingne είναι εκθαμβωτική στο εξώφυλλο της Vogue Korea με Dior μακιγιάζ!

Υπάρχει μια σίγουρη τακτική: αν θέλεις να ξέρεις τι είναι fresh εκεί έξω στον κόσμο της ομορφιάς, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτά που προτείνουν οι top makeup artist και τι φοράνε στο πρόσωπό τους ενημερωμένα κορίτσια, γνωστά και ως it girls.

Για παράδειγμα, ρίχνοντας μια ματιά στην τελευταία φωτογράφιση της Cara Delevingne από τον Peter Philips, creative director του Dior Makeup, θα ξέρεις και πώς πρέπει να βαφτείς. Plus: μπαίνει εγγυήτρια μια ακόμη δύναμη της μόδας και της ομορφιάς: η κορεάτικη Vogue.

 

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Cara Delevingne φωτογραφήθηκε από τον Ahn Jooyoung για την κορεάτικη Vogue με makeup artist τωον Peter Philips (φυσικά!) και την Mara Roszak στο hair styling.

Στο εξώφυλλο αλλά και στις λήψεις του περιοδικού, η Cara Delevingne έχει wet μαλλιά, λαμπερή επιδερμίδα ενώ το μακιγιάζ της κάνει focus στα φρύδια που είναι έτσι κι αλλιώς το signature χαρακτηριστικό της και στα χείλη της τα οποία είναι βαμμένα με το Dior Addict Stellar Shine lip gloss στην απόχρωση Be Dior.

Συμπέρασμα: το καλοκαίρι δεν θέλει και πολλά: ένα gloss, μια μάσκαρα φρυδιών και είσαι έτοιμη!

 

Read More

And More