Η Cara Delevingne έχει τώρα τιρκουάζ μαλλιά!

Υπόθεση Cara no 4946: η Cara Delevingne πριν καναδυό μήνες ξύρισε τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία Life in A Year (σ.σ. την ταινία αυτή η Cara υποδύεται ένα κορίτσι που μαθαίνει ότι νοσεί από καρκίνο και έχει ένα χρόνο ζωής).

Αλλά αν νομίζεις ότι η όταν ξύριζε τα μαλλιά της για να μπει καλύτερα στο ρόλο δεν είχε στην άκρη του μυαλού της κάποια back up plans, κάνεις λάθος! Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη με καναδυό παραδείγματα: α) η Cara πήγε στο Met Gala βάζοντας glitter στο κεφάλι της και β) στα MTV Awards εμφανίστηκε με ένα tattoo- μακιγιάζ στο πίσω μέρος.

Βεβαίως, όλα αυτά φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, γιατί για κάθε (σχεδόν) μέρα που περνά η ίδια έχει και μια νέα ιδέα να μας δώσει σε σχέση με το τι να κάνεις με ένα ξυρισμένο κεφάλι! Κάπως έτσι, λοιπόν, λίγες ώρες πριν εμφανίστηκε φορώντας μια τιρκουάζ περούκα!

“Blue mermaid hair don’t care!” έγραψε κάτω από αυτό το βίντεο στο οποίο τραγουδά στίχους της Katy Perry. Και οι ίδιοι στίχοι κινούνται στο ίδιο μοτίβο απελευθέρωσης με αυτό που είχε ποστάρει λίγο καιρό πριν για το πόσο υποκριτική είναι η κοινωνία και πόσο η ίδια έχει βαρεθεί να δικαιολογείται γιατί ξύρισε τα μαλλιά της (διάβασε περισσότερα εδώ).

Πάντως εμείς:

α) ανυπομονούμε να δούμε τις ιδέες της για όλο εκείνο το διάστημα που θα προσπαθεί να μακρύνει τα μαλλιά της (και να κλέψουμε και μερικές από αυτές!)

β) και οι πιο τολμηρές από εμάς ίσως φλερτάρουν με την ιδέα του buzz cut που είναι τεράστια τάση! Οι πιο τολμηρές! ‘Οχι εγώ!

Read More

And More