Η Cara Delevingne με jet black μαλλιά θα σε κάνει να θέλεις να τα σκουρύνεις!

Η Cara Delevingne είναι μια από τις iconic φιγούρες στον κόσμο της ομορφιάς και ένα από τα κορίτσια που ακολουθούμε πιστά για το στιλ του. Επίσης, την ακολουθούμε πιστά κάθε φορά που θέλουμε να αντλήσουμε inspo για τα μαλλιά που θα επιλέξουμε να κάνουμε στην επόμενή μας επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Λοιπόν, αυτή την φορά η hair chameleon Cara μας πάει στην gothic πλευρά επιλέγοντας ένα jet black χρώμα για τα μαλλιά της. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για περούκα, αλλά το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσει πολλά κορίτσια στο κομμωτήριο.

Το credit για το παραπάνω hair look πηγαίνει στην celebrity hair stylist Mara Roszak η οποία ανέβασε αυτή την φωτό στο instagram της και έγραψε: “Ένας gothic Άγγελος, μια παραμυθένια κυρία, babe, αυτή η γυναίκα μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε και σε όλα. Εδώ βλέπετε μια φωτό από ένα τεστ που κάναμε με μια περούκα. Για να κάνω βαφή σε αυτή την περούκα χρησιμοποίησα την Biolage color, μια φυσική βαφή που στηρίζεται σε φυτά. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, απαλό αλλά παρόλα αυτά έντονο συν ότι δεν περιέχει χημικά!”.

Η Cara Delevingne δεν έχει κάνει μόνιμα αυτό το χρώμα. Ακόμη. Μιας και μιλάμε για την Cara Delevingne είναι πολύ πιθανόν να την δούμε στο μέλλον να το κάνει. Να σου θυμίσω ότι δεν είχε κανένα θέμα να ξυρίσει τα μαλλιά της και να κάνει buzz cut!

 

Read More

And More