Η Charlotte Tilbury κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα με πρόσωπο την Kate Moss! Λέει πως θα σου αλλάξει τη ζωή!

Η Charlotte Tilbury είναι μια από τις διασημότερες make up artists που οφείλεις να γνωρίζεις ακόμη και αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς. Στο πελατολόγιό της έχει stars όπως η Kate Moss και η Kim Kardashian και πολύ πιθανότατα να έχει φτάσει στα αυτιά σου ως η make up artist που κάνει μακιγιάζ πριν πέσει για ύπνο #truestory!

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, η Charlotte Tilbury έχει ένα huge νέο να μοιραστεί μαζί μας αφού, όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άρωμα με τίτλο Scent of a Dream. Και τα διεθνή site μόδας και ομορφιάς (βλ. Vogue κουλουπου) άρχισαν να γράφουν πυρετωδώς για το άρωμα που θα σου αλλάξει τη ζωή (έτσι το περιγράφουν. Και εκείνοι και η Charlotte Tilbury).

“Πάντα με ρωτούσαν ποιο άρωμα φοράω. Έχω perfume stalkers! Στην πραγματικότητα, σαν κορίτσι που μεγάλωσε στην Ibiza, έκανα πάντα μίξεις ελαίων και αρωμάτων”, είπε στην Vogue και συνέχισε: “Είναι ένα άρωμα που δημιουργεί ένα μονοπάτι με τον εγκέφαλο και τελικά δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη επιθυμία!”.

Από την άλλη, η Kate Moss που αφενός θα είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας και αφετέρου η πρώτη που το φόρεσε, είπε: “Ψεκάζομαι συνεχώς με το άρωμα με τον ίδιο τρόπο που είναι Marilyn Monroe δημιουργούσε ένα στεφάνι γύρω της με το άρωμά της. Υπάρχει ένα old- school δράμα σε αυτό!”.

Δεν ξέρω για σένα, μετά από αυτές τις περιγραφές πάντως εγώ ανυπομονώ για την στιγμή που θα πέσω πάνω σε αυτό το άρωμα και θα το κάνω δικό μου!

Εν τω μεταξύ, αν δεν πείστηκες όσο εγώ, μπορείς πάντα να τσεκάρεις εδώ τα πιο sexy και τροπικά αρώματα του καλοκαιριού! Και σε αυτά καμιά μας δεν μπορεί να πει όχι!

Read More

And More