Η Chiara Ferragni κάνει στις διακοπές της συνέχεια αυτά τα τέσσερα χτενίσματα!

Είναι πολύ πιθανό τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να βρίσκεσαι κι εσύ διακοπές. Και είναι πολύ πιθανό στις διακοπές σου να ψάχνεις εύκολους και γρήγορους τρόπους να χτενίσεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο και χωρίς να υπάρχει απαίτηση να έχεις τελειώσει την σχολή Αμάραντου για να το πετύχεις.

We got you! Η Chiara Ferragni, η οποία βρίσκεται επίσης σε διακοπές, ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες με τα looks που επιλέγει. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι σε αυτές τις φωτογραφίες έχει συνεχώς τα ίδια τέσσερα χτενίσματα. Σημείωσε και καν’τα κι εσύ!

1.Hair clips

Το ένα από τα πιο αγαπημένα της χτενίσματα είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω: χωρίστρα στη μέση και hair clips που κουβαλούν μαζί τους αέρα από τα 90’s. Είναι εύκολο και τέλειο χτένισμα που μπορεί να σε μεταφέρει στην απογευματινή σου βόλτα μετά την παραλία.

2. Half up

Τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω είναι πάντα μια πολύ καλή λύση. Πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου scrunchie και πιάσε τα μαλλιά σου πρόχειρα ανά πάσα στιγμή.

3.Wet ponytail

Αν μετά το λούσιμο στις καλοκαιρινές σου διακοπές δεν σου αρέσει να κάνεις πιστολάκι, αυτός είναι ένας τρόπος να βγεις απευθείας: πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ponytail, χαμηλό ή ψηλό και ενίσχυσε το look με πολλά αξεσουάρ και ένα ζευγάρι εντυπωσιακούς, χοντρούς κρίκους.

4.Bun και μπαντάνες

Μπορείς να κρατήσεις το bun, μπορείς να κρατήσεις μόνο την μπαντάνα ή μπορείς να κρατήσεις και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση αυτό το look είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να δείχνεις… τακτοποιημένη και stylish χωρίς να καταβάλεις χρόνο και προσπάθεια.

 

Read More

And More