Η δερματολόγος της Cher και η makeup artist της Jessica Alba συνεργάζονται για ένα υπερ-προϊόν ομορφιάς

Λατρεύω τα primers και τα λατρεύει και η λιπαρή μου επιδερμίδα. Γιατί ξέρω ότι αν έχω κάπου να πάω και αν θέλω το μακιγιάζ μου να μείνει εκεί no matter what θα πρέπει να έχω βάλει primer πριν το foundation. Από την άλλη, όμως, αν είχα να σου δώσω μια συμβουλή αυτή θα ήταν να μην φοράς primer καθημερινά.

Τα primers περιέχουν συστατικά όπως σιλικόνες που φράζουν τους πόρους, δεν επιστρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να βγάζει σπυράκια. Σημαντική σημείωση: δεν συμβαίνει με όλα τα primers αλλά πρέπει να τσεκάρεις πολύ προσεκτικά τα συστατικά του για να βεβαιωθείς.

Και κάπου εδώ, έρχεται η δερματολόγος της Cher, η Dr. Barbara Sturm και η makeup artist της Jessica Alba, Angela Bassett οι οποίες από κοινού δημιούργησαν ένα primer που να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη, να περνάει με άριστα κάποια key points και να το φοράμε χωρίς να έχουμε κανένα άγχος! Το ολοκαίνουριο και πολλά υποσχόμενο primer λέγεται Molecular Cosmetics Anti-Aging Primer και περιέχει στη σύνθεσή του υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, πούδρα λάμψης και purslane (η μετάφραση είναι ανδρακλή και πρόκειται για φυτό από την Ινδία) που είναι βασικό συστατικό στα καλλυντικά της Dr. Sturm. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, το συγκεκριμένο primer όχι απλώς δεν φράζει τους πόρους αλλά δημιουργεί και ένα φιλμ προστασίας ενάντια στις επιθέσεις.

Το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί από σήμερα στο net-a-porter (όπως και τα υπόλοιπα καλλυντικά με την υπογραφή της δερματολόγου και η τιμή του ανέρχεται στα $85 τα 30ml. Και ναι, πρέπει να έχεις υπολογίσει ένα σωστό budget.

Read More

And More