Η Drew Barrymore κάνει δουλειές του σπιτιού με γάντια που είναι μάσκες χεριών!

Δεν χρειάζεται να το διαβάσεις κάπου! Πιθανότατα να το έχεις διαπιστώσει και η ίδια από τον εαυτό σου! Η αφυδάτωση των χεριών είναι ένα από τα πράγματα που μας απασχολούν πολύ αυτό το διάστημα γιατί κάθε τόσο πλένουμε τα χέρια μας. Μερικές ιδέες για να βοηθήσουμε είναι να επενδύσουμε σε μια καλή κρέμα χεριών (προτίμησε κρέμες με συστατικά όπως κεραμίδιο και cica που αναπληρώνουν την χαμένη υγρασία στο δέρμα και επαναφέρουν τον φραγμό) και να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού και το πλύσιμο των πιάτων με γάντια. Ή, ακόμη καλύτερα, όπως έκανε η Drew Barrymore με γάντια που είναι μάσκες χεριών.

Η αγαπημένη μας στο instagram, Drew Barrymore (ναι, αυτή απολαμβάνουμε να ακολουθούμε περισσότερο από όλες γιατί λατρεύουμε 1. το πόσο real είναι 2. τα beauty tips που μοιράζεται μαζί μας) μόλις ανέβασε ένα βίντεο που μας δείχνει πως κάνει δουλειές του σπιτιού φορώντας γάντια- μάσκες χεριών!

Αυτά τα γάντια είναι εμποτισμένα από την εσωτερική τους μεριά με ενυδατικά συστατικά ενώ είναι αδιάβροχα απ’ έξω που σημαίνει ότι πράγματι μπορείς να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού! Τέτοια γάντια σου έχουμε δείξει εδώ ενώ μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου. Πώς; Απλώς πριν βάλεις τα γάντια μιας χρήσης με τα οποία κάνεις τις δουλειές σου, άπλωσε στην ραχιαία επιφάνεια των χεριών σου μια γενναιόδωρη κρέμα ποσότητα κρέμας χεριών!

 

Read More

And More