Η Emily Ratajkowski χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της ένα προϊόν για άντρες!

Όπως σου έχω ξαναπεί, υπάρχει μια λίστα γυναικών των οποίων το beauty routine θέλουμε να ξέρουμε. Σε αυτή τη λίστα ανήκει η Emily Ratajkowski που μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι αν βάλουμε στο πρόσωπό μας ότι κι εκείνη θα γίνουμε το ίδιο sexy με εκείνη (no way).

Η Emily Ratajkowski, λοιπόν, μίλησε στο Coveteur για το beauty routine της και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί α-κρι-βώς. Αλλά να που σε αυτά που είχε να πει έκρυβε μια μικρή… μεγάλη έκπληξη γιατί η Emily Ratajkowski χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της ένα προϊόν για άντρες!

View this post on Instagram

baby faced

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

“Όσο έντονη κι αν είναι η μέρα μου, πάντα αφαιρώ το μακιγιάζ από την επιδερμίδα μου. Αφαιρώ το μακιγιάζ, λοιπόν, και κάνω μια μικρή απολέπιση. Ανάλογα με την κατάσταση της επιδερμίδας μου, χρησιμοποιώ διαφορετικά προϊόντα. Χρησιμοποιώ ένα προϊόν απολέπισης με ταϊόδεντρο κι επίσης χρησιμοποιώ και ένα προϊόν απολέπισης της Kiehl’s που είναι για άντρες και είναι τέλειο!”, είπε στην συνέντευξή της.

Το προϊόν είναι αυτό που μπορείς να δεις παρακάτω και λέγεται Age Defender Exfoliating Cleanser από την Kiehl’s. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η ανδρική επιδερμίδα είναι πολύ πιο παχιά δεν ξέρουμε πόσο ένα προϊόν αντρικής φροντίδας μπορεί να είναι καλό για την γυναικεία επιδερμίδα. Εσύ τι λες; Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο προϊόν για άντρες στο πρόσωπό σου;



Read More

And More