Η φωτογραφία της Lily Collins χωρίς μακιγιάζ θα σε κάνει να φροντίζεις την επιδερμίδα σου περισσότερο!

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends του 2016 ήταν το bare face με υποκινήτρια την Alicia Keys. Και ξαφνικά από πέρυσι το κόκκινο χαλί (λιγότερο) και τα social media (περισσότερο) γέμισαν με photo από διάσημες που έδειχναν το πρόσωπό τους ως έχει, εντελώς αμακιγιάριστο.

Και ως κίνημα το bare face είναι κάτι που μας έκανε πολύ καλό γιατί ακόμη κι εμείς οι Ελληνίδες που λατρεύουμε το μακιγιάζ μπήκαμε (ή… αρχίζουμε να μπαίνουμε) στην λογική του skin first και να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας περισσότερο ώστε να έχουμε ένα πραγματικά όμορφο πρόσωπο αντί να καλύπτουμε τις ατέλειες κάτω από τόνους make up.

Στο πλαίσιο αυτού του κινήματος η Lily Collins με την σειρά της ανέβασε την δική της photo. Και αν δεν έχεις μπει στην διαδικασία να δώσεις την απαραίτητη βαρύτητα στην φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου, θα το κάνεις από… τώρα!


Και κάπως έτσι, η Lily Collins μόλις προστέθηκε σε εκείνη την λίστα με τα κορίτσια (βλ. Kim Kardashian, Miley Cyrus, Adrianna Lima) που κατά καιρούς έχουν ποστάρει photos του χωρίς make up για να ενθαρρύνουν τα κορίτσια να νιώθουν όμορφα… no matter what!

Θέλεις να ανεβάσεις κι εσύ την bare face selfie σου; Κάνε κλικ εδώ και δες τα πολύτιμα μυστικά της Alicia Keys και το μασάζ με τον… πάγο για να έχει τέλεια επιδερμίδα!

Read More

And More