Η Garnier κάνει το trend των sheet masks προσιτό για όλες!

Οι sheet masks ξεκίνησαν από την Κορέα (όπως σχεδόν και κάθε άλλο trend στην περιποίηση της επιδερμίδας μας- βλ. ΒΒ) και τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει huge και στην Ελλάδα με exclusive προϊόντα που δεν ήταν προσιτά για όλες. Μέχρι την στιγμή που στο γραφείο έφτασε η Garnier Moisture Bomb Tissue Mask, από τις πρώτες sheet masks ευρείας διανομής που κάνει το trend προσιτό για όλες (κοστίζει μόλις €1.51- λιγότερο από έναν καφέ to go!).

Το concept με τις sheet mask της Garnier, αλλά και τις sheet masks εν γένει είναι το εξής: οι γυναίκες γνωρίζουν πλέον καλά ότι η φυσιολογική γήρανση δεν είναι κάτι κακό αλλά, αυτό που λέει και η ίδια η λέξη, φυσιολογικό. Ωστόσο, οι εξωτερικές επιθέσεις που έχει να αντιμετωπίσει η επιδερμίδα μας είναι αυτές που πραγματικά βλάπτουν και αδυνατίζουν την επιδερμίδα μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ποια είναι η λύση; Ενυδάτωση! Ενυδάτωση! Ενυδάτωση!

Μια τέτοια μάσκα- 15 λεπτά την εβδομάδα αρκούν για να μπουστάρουν την επιδερμίδα σου και να δώσουν στο πρόσωπό σου ενυδάτωση, βασική προϋπόθεση για να δείχνει και να παραμένει σφριγηλό. Βαλ’το στη ρουτίνα σου, λοιπόν!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SHEET MASKS; Κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια!

Read More

And More