Η Glossier αξίζει πλέον ένα δισεκατομμύριο δολάρια και αυτά είναι τα αγαπημένα μας προϊόντα!

Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι το ένα ή το άλλο πράγμα αποκλείεται να συμβούν φέρνω στο μυαλό μου την Emily Weiss που κάποτε υπήρξε intern σε περιοδικό και που τώρα είναι η CEO μιας εταιρίας που κοστολογείται ένα δισεκατομμύριο δολάρια! Αυτό, λοιπόν, είναι το τελευταίο νέο σύμφωνα με την Wall Street Journal για την Glossier.

View this post on Instagram

Baby me in 2014 wasn’t sure if we could afford the next hire, didn’t know if anyone would like her idea for a beauty company, was engaged to be married, and hardly knew a venture capitalist from a bank teller. Emily in 2019 has been through hell and high water to build an incredible company with incredible people, endured heartbreak and experienced new love, and been among a very small minority of women raising this kind of money at these kinds of prices, to build the things they believe in. Today Glossier was able to achieve something very special. And all it means, is that we get to keep building things that make people happy. On this day especially, I am so excited to say: go team go ✨

A post shared by Emily Weiss (@emilyweiss) on

Η ίδια η Emily Weiss, η οποία προφανώς διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, ανέβασε στο instagram της μια φωτογραφία της τότε και σήμερα και έγραψε τα εξής: “Εγώ το 2014 που δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσαμε να προσλάβουμε έναν ακόμη άνθρωπο, αν άρεσε η ιδέα για την δημιουργία αυτής της εταιρίας, ήμουν αρραβωνιασμένη και επρόκειτο να παντρευτώ και γνώριζα ελάχιστα από τράπεζες. Εγώ το 2019 που έχω περάσει από χίλια κύματα για να δημιουργήσω μια υπέροχη εταιρία με υπέροχους ανθρώπους, που έχω πληγωθεί και έχω πλέον βρει νέα αγάπη και που είμαι ανάμεσα σε εκείνες τις λίγες γυναίκες που έβγαλαν τόσα χρήματα και υλοποίησαν αυτό που πίστευαν! Σήμερα, η Glossier πέτυχε κάτι εξαιρετικό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε προκειμένου να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Γι’ αυτή τη μέρα ειδικά, είμαι ενθουσιασμένη και λέω: go team, go!”.

Πράγματι, η Glossier είναι μια εταιρία καλλυντικών που έκανε το απίστευτο: σε έκανε να μπεις μέσα σε ένα αεροπλάνο για να αποκτήσεις έστω ένα προϊόν Glossier (δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα) ή να παρακαλέσεις τους φίλους σου που ταξιδεύουν να γυρίσουν με μια λίστα. Έχω κάνει πολλές φορές το δεύτερο και αν πρέπει να αποκτήσεις μερικά πράγματα από τα Glossier αυτά είναι…

-Τα ρουζ Cloud Paint στις αποχρώσεις puff και haze που δημιουργούν στο πρόσωπό σου αυτό το αποτέλεσμα σαν να έχεις αναψοκοκκινίσει φυσικά γιατί μόλις σου έκαναν ένα υπέροχο κομπλιμέντο.

-Τη λοσιόν Glossier Solution που κάνει μικροαπολέπιση αλλά που δυστυχώς τελειώνει γρήγορα οπότε φρόντισε να επενδύσεις σε δύο- τρία μπουκαλάκια.

 

https://www.instagram.com/p/BeczlsAAUtC/

– Το άρωμα You Glossier για το οποίο η Emily Weiss έχει πει ότι μυρίζει όπως ο λαιμός του αγοριού σου! Πράγματι!

https://www.instagram.com/p/BniYduQARWI/

Read More

And More