Η Jennifer Lopez με ξανθό κοντό καρέ!

Όταν η Jennifer Lopez έχει να μας κάνει μια πρόταση για makeup ή/και μαλλιά είμαστε έτοιμες για screenshot. Γιατί η JLO είναι case study.

Στην πρεμιέα της ταινίας Hustlers, λοιπόν, η ίδια εμφανίστηκε με ολοκαίνουργιο look στα μαλλιά: ξανθιά και με καρέ! Το credit για την αλλαγή που θα δεις παρακάτω πηγαίνει στον celebrity hair stylist Chris Appleton που είναι ο κομμωτής και της Kim Kardashian.

Ο ίδιος έδωσε στο Refinery29 όλα τα info για το πώς πέτυχε (και άρα πώς μπορείς να πετύχεις κι εσύ) αυτό το look: αρχικά, χρησιμοποίησε προϊόντα από το brand Color Wow (μην τα αναζητήσεις στην Ελλάδα) προκειμένου να προστατεύσει το νέο χρώμα των μαλλιών της από την φθορά. Ξεκίνησε με βρεγμένα μαλλιά και κάνοντας χωρίσματα. Αρχικά, χρησιμοποίησε το Color Wow Anti-Humidity Hair Treatment για να αποφύγει το φριζάρισμα των μαλλιών και έπειτα στέγνωσε ανάποδα με το πιστολάκι Dyson Supersonic. Για να πετύχει το απόλυτο ίσιωμα χρησιμοποίησε σίδερο μαλλιών και το Color Wow Style on Steroids Texturizing Spray, που προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά. Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, το μυστικό για αυτό το αποτέλεσμα ήταν το Pop & Lock Gloss Treatment: ψέκασε τα μαλλιά στο τέλος, σαν finishing spray για να διατηρήσει τη λάμψη των μαλλιών της και να μην υπάρχει κίνηση.

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα νέα της μαλλιά;

 

Read More

And More