Site icon TLIFE

Η Jessica Simpson ανέβασε και άλλη φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και extensions!

Jessica Simpson at Macy's NYC Pictured: Jessica Simpson Ref: SPL5146198 050220 NON-EXCLUSIVE Picture by: Nancy Rivera / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Έχουμε συνδέσει την Jessica Simpson με την κοκεταρία, τις γενναίες δόσεις makeup και τα πολύ μακριά-με extensions μαλλιά. Αλλά να που το τελευταίο διάστημα η ίδια έχει αρχίσει να απολαμβάνει μια πιο φυσική εικόνα του εαυτού της και, μάλιστα, την απολαμβάνει τόσο ώστε φροντίζει να μοιράζεται τη στιγμή μαζί μας μέσα από φωτογραφίες.

Δεν είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ανεβάζει μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς extensions και πιστεύουμε πως δεν θα είναι και η τελευταία!

“Αυτή η φωτογραφία είναι θολή αλλά πόσο μου αρέσει ο εαυτός μου χωρίς extensions” έγραψε κάτω από αυτή τη λήψη. Βεβαίως, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και όλα τους πολύ θετικά: “Τα μαλλιά σου είναι τόσο πλούσια και χωρίς τα extensions” έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: “Έχεις υπέροχα μαλλιά! ‘Αφησε τα να μακρύνουν!”, έγραψε κάποιος άλλος.

Όπως είπαμε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια ανεβάζει μια no makeup/no exte photo της. Λίγο καιρό πριν είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία στην οποία εκτός του ότι είναι πολύ φυσική, είναι και πολύ αδυνατισμένη ή, καλύτερα, τόσο αδυνατισμένη ώστε να φοράει τζιν που είχε από το σχολείο!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η νέα εκδοχή της Jessica Simpson;

 

 

© 2024 tlife.gr