Η Jourdan Dunn μας δείχνει το beauty routine από το μπάνιο της (και δεν την έχεις ξαναδεί έτσι)!

H Jourdan Dunn είναι μοντέλο πρώτης γραμμής και σίγουρα την έχεις δει να πρωταγωνιστεί σε διάφορες καμπάνιες. Ποτέ, όμως, δεν την δεις έτσι! Σε αντίθεση, λοιπόν, με την Kim Kardashian η οποία κλείστηκε στο μπάνιο της για να μας δείξει το μακιγιάζ που ακολουθεί και από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν η πιο glam εκδοχή του εαυτού της (ή, καλύτερα, πολύ glam και συνέχιζε…), η Jourdan Dunn ήταν απόλυτα φυσική: χωρίς ίχνος makeup, ούτε καν τοπικά για να καλύψει το ένα σπυράκι της, και με ένα πολύ cute σκουφάκι στα μαλλιά. Στα προηγούμενα πρόσθεσε ότι ήταν αρκετά κούκλα για να σε καθηλώσει!

Παρακάτω, η Jourdan Dunn όπως την έχουμε συνηθίσει…

…Και πιο κάτω όπως την είδαμε στο βίντεο του Coveteur όπου μας δείχνει το skincare routine της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy Sunday ✨ Our long-standing model muse @jourdandunn shares her skin care routine—and now all we want are rose gold sheet masks. 💭 @imgmodels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COVETEUR (@coveteur) στις

Η ίδια ξεκινά καθαρίζοντας το πρόσωπό της με ένα gel, κάτι που είναι το πιο βασικό step στο skincare και συνεχίζει με ένα προϊόν απολέπισης προκειμένου να διώξει τα νεκρά κύτταρα και να αφήσει την επιδερμίδα της να αναπνεύσει ελεύθερα. Όπως λέει στο βίντεο της (και όπως πρέπει να τηρείς πάντα ευλαβικά!) είναι πολύ βασικό να “κατεβάζεις” τα προϊόντα μέχρι το λαιμό γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να έχεις μόνο ωραία επιδερμίδα στο πρόσωπο. Το επόμενο step είναι μια λοσιόν σε spray και έπειτα μια λεπτόρρευστη κρέμα που δημιουργεί αφρό και γεμίζει με οξυγόνο την επιδερμίδα. Και φυσικά, όταν μιλάμε για spa μια sheet mask είναι αυτό που περιμένουμε να δούμε. Σωστά; Αφού κάνει λίγο jade roller πάνω από τη μάσκα, κάτι για το οποίο σου έχουμε γράψει κι εδώ, το επόμενο και τελευταίο step είναι να ενυδατώσει την επιδερμίδα της με μια κρέμα η οποία α) είναι τόσο αγαπημένη της ώστε β) έφτασε στο τελείωμα!

Αλήθεια, το δικό σου skincare routine πόσα βήματα έχει;

 

 

Read More

And More