Η Kate Hudson, ετών 40, δεν έχει ούτε μια ρυτίδα. Να τι κάνει!

Η Kate Hudson είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια εκεί έξω και η απόδειξη ότι όταν απολαμβάνεις την ζωή και είσαι κάπως… cool, η ζωή σε ανταμείβει. Και σε ανταμείβει με μια υπέροχη επιδερμίδα! Γιατί είναι cool να ανεβάζεις stories και φωτογραφίες χωρίς ίχνος makeup, όπως έκανε κι εκείνη μόλις (και όπως κάνει και αρκετά συχνά).

Στο screenshot που κάναμε από πρόσφατο story της, όπως θα δεις, η Kate Hudson δεν έχει ούτε μια ρυτίδα. Πώς τα καταφέρνει; Ευτυχώς κατά καιρούς έχει μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της!

“Στα 20 μου δεν είχα ιδέα πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις την επιδερμίδα και το σώμα σου. Δεν έκανα τίποτα γι’ αυτό. Το άφηνα απλώς να κάνει την δουλειά μόνο του. Μεγαλώνοντας, βεβαίως, κατάλαβα την αξία του να σε φροντίζεις!” είχε πει στην συνέντευξή της στην Telegraph ενώ μιλώντας στο αμερικάνικο In Style αποκάλυψε και μερικά από τα πράγματα που κάνει: “Όσο μεγάλωνα ανακάλυπτα πόση διαφορά έκανε να πλένω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ και να βάζω τονωτική λοσιόν. Το πρωί απλώς αφαιρώ με νερό και βάζω ενυδατική και αντηλιακή”. Όσο για την ενυδατική που χρησιμοποιεί, η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι μια συγκεκριμένη εδώ και πολλά χρόνια: “Είμαι πιστή fan αυτής της κρέμας από τότε που ήμουν 19 και η μαμά μου, μου την έκανε πρώτη φορά δώρο για τα Χριστούγεννα!”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η ρουτίνα της Kate Hudson; Όπως βλέπεις, δεν χρειάζεσαι τελικά 269 διαφορετικά προϊόντα αλλά λίγα και (πολύ) καλά. Αλήθεια, εσένα τι περιλαμβάνει το skincare routine σου;

 

Read More

And More