Η Kendall Jenner με πολύ μακριά μαλλιά (που πρέπει να δεις)!

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αδερφές της, η Kendall Jenner είναι αυτή που κάνει τις λιγότερες αλλαγές. Πριν πολλά χρόνια είχε αρκετά μακριά μαλλιά τα οποία εδώ και αρκετό διάστημα (εχμ, αρκετά μεγάλο διάστημα!) είναι stylish καρέ.

Πριν λίγες ώρες, ωστόσο, η ίδια ανέβασε μερικά stories στο instagram της τα οποία την δείχνουν με… σχεδόν butt length μαλλιά, δηλαδή μαλλιά που αγγίζουν σχεδόν τους γλουτούς της. Στα stories έγραψε “πάει λίγος καιρός”αναφερόμενη φυσικά στα μαλλιά της!

Μερικές υποθέσεις για το νέο της look και το πώς μπορεί να αποφάσισε να βάλει extension: κάποιοι λένε ότι ετοιμάζεται για το show της Victoria Secret όπου όλα τα μοντέλα έχουν αυτά τα signature μαλλιά ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι η ίδια βρέθηκε στο party του Drake με θέμα τα 2000 και το outfit της ήταν με έμπνευση την Paris Hilton (aka χαμηλοκάβαλο flared jeans και στενό tank top). Και με ένα τέτοιο outfit τα μακριά μαλλιά φυσικά και ταιριάζουν πολύ περισσότερο!

Δεν ξέρουμε ποιο ήταν ακριβώς το beauty κίνητρο της Kendall Jenner, αυτό που ξέρουμε είναι ότι και αυτά τα μαλλιά της είναι super! Κι εδώ μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για τα hair extension αφού πολύ πριν την Kendall, τα φορέσαμε εμείς. Kidding! Πολύ πριν την Kendall τα φόρεσαν όλες οι αδερφές της και κυρίως η Kim!

Read More

And More