Η Kendall Jenner μιλάει για πρώτη φορά για την ακμή της και το σκηνικό που είχε γίνει στα Golden Globes το 2018!

Λίγες μέρες πριν έγιναν τα Golden Globes για το 2019 και αν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο δυνατή beauty στιγμή, αυτή θα ήταν τα γαλάζια μαλλιά της Lady Gaga τα οποία σέταρε χρωματικά με το Valentino φόρεμά της. Η αντίστοιχα μεγάλη beauty στιγμή για το 2018 ήταν όταν η Kendall Jenner εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το θεαματικό gown της και το αμέσως επόμενο λεπτό κυκλοφόρησαν στο twitter φωτογραφίες και σχόλια που αφορούσαν την ακμή της.

Τότε, η Kendall Jenner είχε επιλέξει να μην σχολιάσει τίποτα παρά να γράψει στο twitter: “Never let that sh*t stop you!”. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, αυτό που συνέβη στα Golden Globes της έδωσε μια ακόμη δουλειά! Η Kendall Jenner, το μοντέλο της χρονιάς για το 2017 είναι το πρόσωπο της εταιρίας Proactiv που ειδικεύεται στην ακμή. Με αφορμή αυτή την συνεργασία, η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για το πώς ένιωσε τότε: “Θυμάμαι έναν χρόνο πριν ήμουν καλεσμένη πρώτη φορά σε βραβεία και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γι’αυτό! Δεν με είχαν καλέσει ποτέ πριν. Θυμάμαι να ετοιμάζομαι εκείνη τη μέρα, να κάνω το μακιγιάζ μου και έπειτα να περπατάω στο κόκκινο χαλί και να αισθάνομαι υπέροχα! Μου άρεσε πολύ το φόρεμά μου, τα μαλλιά μου, το μακιγιάζ μου. Κι έπειτα, θυμάμαι να μπαίνω online και να βλέπω όλα αυτά τα απαίσια πράγματα που έγραφαν για την επιδερμίδα μου”. Συνέχισε λέγοντας ότι αρχικά στενοχωρήθηκε αλλά μετά όταν είδε πόσοι ακόμη την στηρίζουν, πήρε τα πάνω της και τονώθηκε!

Η ανακοίνωση ότι η Kendall είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας Proactiv επικοινωνήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο από την Kris Jenner (φυσικά!) και παρακάτω μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση!

 

Read More

And More