Η Kim Kardashian έκανε αυτό το χτένισμα στο show του Versace!

Λίγες ώρες πριν έγινε το show του οίκου Versace το οποίο αποτέλεσε έναν ύμνο στην διαφορετικότητα, αρχής γενομένης από τα μαλλιά. Κάθε μοντέλο εμφανίστηκε στο catwalk έχοντας το δικό του διαφορετικό χτένισμα το οποίο επιμελήθηκε ο κορυφαίος Guido Palau. Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος: “Η Donatella ζήτησε κάποια looks με ένταση!” και πράγματι υπήρξαν εκείνα που έκαναν την διαφορά και που προσέλκυσαν τα βλέμματα περισσότερο από κάποια άλλα.

Κορυφαία στιγμή στο Pre-fall show του ιταλικού οίκου ήταν όταν στο catwalk εμφανίστηκε το top model Grace Elizabeth με μαλλιά που αντλούσαν την έμπνευσή τους από την Barbara Eden στην ταινία I Dream of Jeannie.

Με το ίδιο ακριβώς χτένισμα εμφανίστηκε στο show και η Kim Kardashian η οποία ναι, έχει τις σωστές πηγές και όχι, δεν ήταν συμπτωματική η επιλογή αυτού του χτενίσματος.

Αν αυτό το hair look σου φαίνεται extreme, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα σωρό άλλα χτενίσματα που είδαμε στο Pre-fall show του Versace, όπως το wet look με την φράντζα της Gigi Hadid ή ένα πολύ έντονο σγουρό!

Read More

And More