Η Kim Kardashian και ο Mario Dedivanovic βγάζουν νέα σειρά μακιγιάζ και αυτά είναι όσα ξέρουμε!

Όταν η Kim Kardashian έχει τα γενέθλιά της, η οικογένεια και οι φίλοι της Kim το γιορτάζουν με τριήμερους εορτασμούς. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Mario Dedivanovic, προσωπικός της makeup artist από… πάντα ανέβασε ένα IGTV για να της ευχηθεί και έγραψε: “Χρόνια πολλά στην αιώνια μούσα μου! Σ’αγαπώ!” ενώ έβαλε hashtag #TheArtistAndMuse 🤐.

Οι περισσότεροι είδαν στα πρώτα λεπτά του βίντεο την Kim να κάνει μακιγιάζ στον προσωπικό της makeup artist. Αυτοί που είδαν και τα επόμενα λεπτά ήταν αυτοί που έμαθαν και την είδηση από πρώτο χέρι: η Kim Kardashian και ο Mario Dedivanovic συνεργάζονται ξανά!

Σε αυτό το βίντεο η Kim και ο προσωπικός της makeup artist δοκιμάζουν μια σειρά από προϊόντα τα οποία, ενώ είναι άπειρα, αυτά που τραβούν περισσότερο την προσοχή των followers είναι κάποιες μικρές παλέτες που δεν έχουν ξαναδεί. Παλέτες που φαίνεται πως περιέχουν bronzers και highlighters. Όσο για το βίντεο, στην πραγματικότητα το δίδυμο μας δίνει μια γρήγορη εικόνα από την φωτογράφιση για την νέα τους συνεργασία χωρίς, όμως, να το λένε ευθέως. Πάτησε play και θα καταλάβεις!

https://www.instagram.com/p/B35A9S7Cq-X/

 

Read More

And More