Η Kim Kardashian κάλυψε με KKW Body Foundation το κάψιμο από τον ήλιο! Do or don’t?

Έχουμε μια θεωρία στην οποία είμαστε πιστές: skin first, makeup second. Αν για παράδειγμα, έχεις κάποια σπυράκια στο πρόσωπο η πρώτη σου έννοια δεν πρέπει να είναι να τα καλύψεις με makeup αλλά να φροντίσεις με τα σωστά προϊόντα να λύσεις το πρόβλημα (κατά πάσα πιθανότητα εδώ μιλάμε για φραγμένους πόρους οπότε θα χρειαστείς μια λοσιόν με AHA που κάνει μικροαποελέπιση). Και ένα ακόμη παράδειγμα: αν έχεις καεί από τον ήλιο το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς, αντιστοίχως, δεν είναι πώς θα καλύψεις το κάψιμο με makeup αλλά πώς θα το βοηθήσεις να αναπλαστεί.

Ε, λοιπόν, η Kim Kardashian έχει διαφορετική γνώμη. Η ίδια κάηκε από τον ήλιο στο σώμα και αυτό το κάψιμο στάθηκε η τέλεια αφορμή για να ανεβάσει και το παρακάτω βίντεο το οποίο μας δείχνει πώς χρησιμοποιεί το makeup σώματος που μόλις λάνσαρε για να καλύψει το κάψιμό της. Μάλιστα, για αυτό το βίντεο επιστράτευσε και την makeup artist, Mary Philips.

Κάτω από αυτό το βίντεο έγραψε: “Κάψιμο από τον ήλιο! Έχει να μου συμβεί πολλά χρόνια αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου το makeup σώματος την προηγούμενη εβδομάδα. Κάναμε restock του προϊόντος στο site σήμερα!”. Και πιο κάτω, υπήρξαν διάφορα σχόλια που έβρισκαν τον κόσμο εντελώς αντίθετο με την κίνησή της αυτή. Μερικά από τα comment ήταν: “Ίσως να έβαζες λίγη αλόη πρώτα” ή “Θα πρέπει να πόνεσες κατά την διάρκεια της εφαρμογής!” ενώ υπήρξε και ένα σχόλιο που έλεγε ότι η Kim κάηκε επίτηδες για να δείξει πώς εφαρμόζεται το προϊόν!

Εσύ τι γνώμη έχεις για αυτό που μόλις έκανε; Θα το έκανες ή όχι; Ως beauty editor έχω να σου θέσω απλώς αυτό το ερώτημα: αν χτυπούσες στο πόδι σου το πρώτο πράγμα που θα έκανες ήταν να καλύψεις την πληγή με makeup; Ρητορικό!

 

Read More

And More