Η Kim Kardashian κάνει αυτό το πράγμα στο σώμα της κάθε εβδομάδα!

Υπάρχουν φορές που πιάνω όπως, όπως τα μαλλιά μου, βάζω μόνο αντηλιακή, φοράω κολάν και oversized t-shirts και πάω στο γραφείο. Και αυτές είναι οι περισσότερες φορές. Και μου είναι πολύ εντυπωσιακό και θαυμάζω αυτά τα κορίτσια που είναι πάντα προσεγμένα.

Respect στην Kim Kardashian, λοιπόν, που δέκα χρόνια τώρα έχει πάντα υπερτέλεια επιδερμίδα παρά τα spray tan που θα έπρεπε υπό κ.σ. (aka κανονικές συνθήκες) να την κάνουν να δείχνει θαμπή. Ποιο είναι το μυστικό της; Το αποκάλυψε μόλις η Kylie στο People.

“H Kim κάνει scrub στο σώματος της κάθε εβδομάδα πριν κάνει το spray μαυρίσματος και μάλιστα πηγαίνει σε ένα κορεάτικο spa γι’αυτόν ακριβώς το λόγο. Είχα πάει μια φορά και όλοι ήταν γυμνοί! Ήταν τόσο άβολο. Η Kim επέμενε ότι πρέπει να το κάνω κάθε εβδομάδα! Ορκίζεται σε αυτό! Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το αντέξω!”.

Πάντως, είτε κάνεις spray μαυρίσματος είτε όχι, είναι πολύ βασικό να κάνεις scrub στην επιδερμίδα σου μια φορά την εβδομάδα για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και να αποκαλυφθεί η λαμπερή σου επιδερμίδα που κρύβεται από κάτω. Αν, όμως, κάνεις spray μαυρίσματος είναι απαραίτητο πριν να κάνεις ένα scrub χωρίς λάδι μέσα συμβουλεύει η Kristyn Pradas, η γυναίκα που κάνει τα spray μαυρίσματος στους Άγγελους της Victoria Secret.

Και για το κλείσιμο, τρία πράγματα:
Τσέκαρε εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας scrub σώματος!
– Η Kim Kardashian βάζει κάθε βράδυ στο σώμα της ένα πολύ φθηνό λάδι! Τσέκαρε εδώ ποιο είναι και πού το βρίσκεις στην Ελλάδα!
– Εσύ πόσο συχνά κάνεις scrub στο σώμα σου; Υποψιάζομαι… καθόλου! Απάντησε στο poll παρακάτω (και πραγματικά ελπίζω να μην έχω πέσει μέσα!)

Read More

And More