Η κόρη της Victoria Beckham στα 7 της πήγε στην αισθητικό!

Είμαι beauty editor περίπου από τα 23 μου (assistant αρχικά κι έπειτα beauty editor). Παρόλα αυτά η πρώτη φορά που πήγα στην δερματολόγο για να κάνω το πρώτο facial στο πρόσωπό μου ήταν λίγο πριν τα 30. Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, η Harper Beckham μέχρι τα 30 της θα έχει κάνει 20 τέτοια facial!

Το νέο είναι ότι η επτάχρονη κόρη της Victoria και του David Beckham πέρασε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην ομορφιά. Στάση πρώτη ήταν η Dr. Barbara Sturm, η Γερμανίδα δερματολογός με την τεράστια λίστα αναμονής στο όνομα της οποίας ορκίζονται η Bella Hadid, η Hailey Bieber, η Gwyneth Paltrow και πολλές, πολλές ακόμη!

Η Posh ανέβασε το παραπάνω story που δείχνει την Harper να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που συμβαίνει, ενώ έγραψε το εξής: “Πρέπει να χρησιμοποιούμε καθαρά προϊόντα στα παιδιά μας!”, εννοώντας προφανώς τα προϊόντα χωρίς parabens, χωρίς πολλά συντηρητικά κλπ.

Λίγο αργότερα, η Harper μαζί με την cool μαμά της επισκέφτηκε τον hair stylist Luke Hersheson, ο οποίος, όπως είπε, έκανε στην μικρή Harper ένα chic γαλλικό καρέ. Η Victoria Beckham έγραψε σε αντίστοιχο story που ανέβασε πως η Harper κάνει κοντά τα μαλλιά της, κάτι που έτσι κι αλλιώς, είχε συμβεί από τον περασμένο Αύγουστο οπότε και έκανε την πρώτη μεγάλη αλλαγή: από πολύ μακριά, καρέ!

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω: μπορεί να είχαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, αλλά καμιά μας δεν το πέρασε όπως η Harper. Σωστά;

Read More

And More