Η Kylie Jenner είναι ίδια με το packaging των προϊόντων της σε αυτή τη φωτό!

Πριν από μερικές μέρες η Kylie Jenner λάνσαρε την Sailor Collection, την καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της. Πριν από λίγες ώρες η Kylie Jenner ανέβασε αυτή την φωτό στην οποία είναι ίδια με το packaging των προϊόντων της!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Kylie Jenner φροντίζει να μας κρατά σε εγρήγορση λανσάροντας με κάθε αφορμή limited edition συλλογές. Μια από αυτές ήταν και η Sailor Collection με ένα υπέροχο packaging και έξι προϊόντα στο σύνολό τους. Το πολύ ιδιαίτερο με αυτή τη συλλογή ήταν ότι για πρώτη φορά η Kylie Jenner λάνσαρε και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Οι βλεφαρίδες είναι το προϊόν που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει γίνει sold out ενώ, σύμφωνα με την Kylie Jenner, όλα τα προϊόντα της συλλογής πηγαίνουν εξαιρετικά σε πωλήσεις.

 

Για να ευχαριστήσει το κοινό η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram της στην οποία είναι ίδια ακριβώς με το packaging της συλλεκτικής αυτής σειράς.

“Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που έχετε δείξει για την καλοκαιρινή μας συλλογή!”, έγραψε η Kylie Jenner κάτω από αυτή τη φωτό, βάζοντας και το link του site. Η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα που ξεκινούν από 16 δολάρια (το gloss) μέχρι 115 δολάρια που είναι η ολοκληρωμένη συλλογή, με packaging που δείχνει την Kylie Jenner… ναυτάκι. Όπως ακριβώς είναι στην φωτογραφία που μόλις ανέβασε!

 

Read More

And More