Η Kylie Jenner πούλησε μέρος της εταιρίας της για 600 εκατομμύρια δολάρια στην Coty!

Αυτό το νέο είναι η απόδειξη πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Από τον περασμένο Ιούλιο ακούγονταν φήμες ότι η Kylie Jenner συζητά με την εταιρία Coty για να πουλήσει μερίδιο των Kylie Cosmetics. FYI: Η Coty είναι μια τεράστια εταιρία στον κόσμο της ομορφιάς κάτω από την οποία βρίσκονται brands όπως CoverGirl, Rimmel, OPI και πολλά, πολλά ακόμη.

Σήμερα, ελάχιστους μήνες μετά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με την Kylie Jenner να πουλά το 51% της εταιρίας της στην Coty. Πώς μεταφράζεται αυτό στην πράξη; Πέρα από το γεγονός ότι η Kylie Jenner θα γίνει πλουσιότερη κατά 600 εκατομμύρια δολάρια, τα Kylie Cosmetics θα απογειωθούν: “Αυτή η νέα συνεργασία ανάμεσα στην Kylie και την Coty είναι ένα πολύ ενθουσιώδες βήμα στην επόμενη μέρα για την Coty αλλά και στο νέο άνοιγμα που κάνει στον κόσμο της ομορφιάς. Η Kylie είναι ένα σύγχρονο είδωλο με ένα απίστευτο ένστικτο ως προς το τι ζητούν οι καταναλωτές της ομορφιάς και πιστεύουμε ότι από κοινού θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο brand ομορφιάς”, είναι εγγεγραμμένο στο δελτίο τύπου ενώ ξεκαθαρίζεται ότι τα… δημιουργικά ηνία θα εξακολουθούν να βρίσκονται στα χέρια της Kylie.

Η μικρότερη δε, αλλά και πλουσιότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Coty γιατί έτσι από κοινού θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερους fans των Kylie Cosmetics και των Kylie Skin σε όλο τον κόσμο!”.

Αναμένουμε για τις αλλαγές που θα φέρει η νέα εποχή!

 

Read More

And More